Αλλάζει τα δεδομένα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Νέο «θρίλερ» με τον καιρό της 25ης Μαρτίου (video)


Αλλάζει τα δεδομένα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Νέο «θρίλερ» με τον καιρό της 25ης Μαρτίου (video)


Διαφ.


Καιρός: Για την εξέλιξη του καιρού το τριήμερο της 25ης Μαρτίου μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Την Παρασκευή το απόγευμα και έως το πρωί του Σαββάτου στα κεντρικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Νέα βελτίωση αναμένεται την Κυριακή.

Tην Δευτέρα, 25η Μαρτίου πιο ηλιόλουστος καιρός προβλέπεται στα ανατολικά και νότια, ενώ κυρίως στα δυτικά και λιγότερα στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα 18 με 20 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα στις θαλάσσιες μετακινήσεις.

Επιμένει για τον καιρό της 25ης Μαρτίου ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Από την Παρασκευή ξεκινά μια αστάθεια που θα συνεχιστεί μέχρι…»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε στον καιρό των επόμενων ημερών, επιμένοντας και σε αντίθεση με όσα αναφέρουν ορισμένοι του συνάδελφοί του, ότι… θα μας τα χαλάσει ανήμερα της εθνικής επετείου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, η χώρα σήμερα (21/3) θα είναι καθαρή χωρίς αξιόλογα φαινόμενα, με τους ανέμους νσ φτάνουν στα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς. Από αύριο (22/3), όμως, η κατάσταση αλλάζει και θα υπάρξει μια αστάθεια, η οποία θα συνεχιστεί έως την 25η Μαρτίου, με το κρύο να απουσιάζει αλλά τα φαινόμενα να επεκτείνονται από τη βορειοανατολική Ελλάδα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή