American Horror Story: Το «καυτό» φιλί ανάμεσα στην Emma Roberts και την Kim Kardashian


American Horror Story: Το «καυτό» φιλί ανάμεσα στην Emma Roberts και την Kim Kardashian


Διαφ.


To δεύτερο μέρος της σειράς «American Horror Story: Delicate» θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου στο FX και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ. Αν και η Kim Kardashian επικρίθηκε έντονα από τους φαν της σειράς για την τηλεοπτική της ερμηνεία στο πρώτο μέρος, η ίδια φαίνεται να μην πτοείται.

Διαβάστε περισσότερα: Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβασε βίντεο με τα σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ

«Θα σου δώσω τη ζωή των ονείρων σου» λέει η Siobhan Corbyn, χαρακτήρας της Kardashian στην Anna Victoria Alcott, τον χαρακτήρα της Emma Roberts. «Τι θα έδινες γι’ αυτό;» ρωτάει. «Τα πάντα» απαντά η Roberts. Η Kardashian την φιλά και στη συνέχεια τη χαστουκίζει, πριν το βίντεο κοπεί.

Για πρώτη φορά σενάριο της σειράς εμπνέεται από βιβλίο

Η δημοφιλής σειρά ανθολογίας του Brad Falchuk και του Ryan Murphy είναι γνωστή για τις αυτοτελείς σεζόν της, από το «Murder House» και το «Asylum», μέχρι το «Double Feature» και το «Coven». Η 12η σεζόν, με τίτλο «Delicate», που έκανε πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, βασίζεται στο μυθιστόρημα θρίλερ της Danielle Valentine, «Delicate Condition», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το σενάριο της σειράς, εμπνέεται από ένα βιβλίο. Η ιστορία ακολουθεί την Anna Alcott, μια ηθοποιό που πιστεύει ότι η έκβαση της εγκυμοσύνης της απειλείται από μια φρικιαστική οντότητα και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βεβαιωθεί ότι η εγκυμοσύνη της δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ.

Στα επεισόδια της 12ης σεζόν πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Zachary Quinto, Michaela Jae Rodriguez, Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Odessa A’zion, Debra Monk και Julie Monk.

«Η Kim είναι ένα από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του American Horror Story» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της διάσημης σταρ στο Saturday Night Live το 2021 και το περασμένο καλοκαίρι την προσέγγισε για να κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά. «Η Halley Feiffer έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και ταυτόχρονα τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Kim και αυτή η σεζόν θα είναι φιλόδοξη και διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει ποτέ» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Deadline, η Kim Kardashian ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στην επερχόμενη κωμωδία «The 5th Wheel».


Πηγή