Δεν άφησε περιθώρια ο Τάσος Αρνιακός: «Δυστυχώς Άη Γιώργη και Πρωτομαγιά…»


Δεν άφησε περιθώρια ο Τάσος Αρνιακός: «Δυστυχώς Άη Γιώργη και Πρωτομαγιά…»


Διαφ.


Κανένα περιθώριο αμφιβολίας για όσα αναμένεται να δούμε στο σκηνικό του καιρού των επόμενων ωρών δεν άφησε ο Τάσος Αρνιακός.

Την ίδια ώρα, «σφραγίστηκαν» τα λόγια της Χριστίνας Σούζη: «Το βροχερό 48ωρο της Ελλάδας…»

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

«Για την Κυριακή του Πάσχα, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Γρήγορα τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και μόνο στην Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν και θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και θα φτάσει στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα τους 23 με 25 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.»

Ο καιρός την Δευτέρα του Πάσχα

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Δευτέρα του Πάσχα και μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή