Survivor 2024 spoiler 05/05: Δε θα μείνει κανείς! Νέα οριστική αποχώρηση – «Ναυαγούν» οι Μπλε


Survivor 2024 spoiler 05/05: Δε θα μείνει κανείς! Νέα οριστική αποχώρηση – «Ναυαγούν» οι Μπλε


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 05/05: Σοκ, κλάματα, ασθενοφόρα να τρέχουν και ουρλιαχτά πόνου μας έδειξε το trailer του ΣΚΑΪ για απόψε, σε ένα πασχαλινό επεισόδιο που δυστυχώς μόνο εορταστικό δε θα είναι.

Όλα επισκιάζονται από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου, με την παίκτρια των Μπλε να φαίνεται πως χτυπά στον αυχένα και χρειάστηκε η άμεση διακομιδή της στο νοσοκομείο. Συμπαίκτες και αντίπαλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και πολλοί ξεσπούν σε κλάματα. Ο Γιώργος Λιανός σφυρίζει πανικόβλητος και η παραγωγή ανησυχεί έντονα για την υγεία της αθλήτριας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν όλα δείχνουν αποχώρηση και αυτή τη φορά αναγκαστική! Το AthensMagazine.gr έχει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024 spoiler 05/05: Αποχωρεί άμεσα από το ριάλιτι

Όλα δείχνουν λοιπόν άμεση και οριστική αποχώρηση της μεγάλης άτυχης, Αναστασίας Τσέρου. Η παίκτρια γλίτωσε στη μάχη της με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός αυτός, της στερεί το δικαίωμα στο όνειρο για το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

Το AthensMagazine.gr θα έχει όλα τα νεότερα για όσα συμβαίνουν στο νησί και θα σας ενημερώνει συνεχώς μέσα στην ημέρα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το επίσημο trailer του Survivor 2024 για απόψε (05/05):


Πηγή