Κλήρωση Τζόκερ 04/05: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 ευρώ – Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο


Κλήρωση Τζόκερ 04/05: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 ευρώ – Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο


Διαφ.


Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κληρωτίδα του Τζόκερ στην κλήρωση του Μεγάλου Σαββάτου 4/5. Ειδικότερα, στην πρώτη κατηγορία βρέθηκε ένας μεγάλος νικητής που έγινε πλουσιότερος κατά 1.167.345,33 Ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία εντοπίστηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει 100.000 ευρώ. Τέλος, 20 δελτία κερδίζουν από 2.500,00. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το σχετικό δελτίο του ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο παίχτηκε στη Φλώρινα ενώ το δελτίο που κερδίζει 100.000 ευρώ παίχτηκε στην Αθήνα.

Κλήρωση Τζόκερ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται πως από την κλήρωση προέκυψαν οι εξής αριθμοί: 9, 12, 19, 31, 39 και αριθμός Τζόκερ το 8.

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών:

  • Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.
  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5 αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Πηγή