Survivor 5: ''Κόλαφος'' ο Τάκης Καραγκούνιας για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – «Η θέση της εδώ δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου..» – Survivor


Άστραψε και βρόντηξε ο Τάκης Καραγκούνιας με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο αποψινό 12/3 επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν οι ομάδες πάνε προς το αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας – δείτε εδώ την ομάδα που θα κερδίσει -.


Διαφ.


Ο Τάκης φαίνεται να είναι φανερά εκνευρισμένος με την συμπαίκτρια του, για τον λόγο ότι δεν φαίνεται να κάνει απολύτως τίποτα και να μην βοηθάει την ομάδα της όσο θα έπρεπε, ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και στα θέματα της καλύβας. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε εκείνην ως δημόσιο υπάλληλο με πολύ αιχμηρά λόγια.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

«Την ώρα που που προσπαθούσαν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η πρώτη προσπαθούσε με όλο της το είναι όπως κάνει πάντα. Η Ναυσικά έχω παρατηρήσει ότι έχει χάσει τις δυνάμεις της πλέον! Είναι και καιρό εδώ, έχουμε δει να χωλαίνει συνέχεια, δεν αντέχει. Της βγαίνει σε νεύρα. Προσπαθούσα να της δώσω να βγάλει ότι έχει από δυνάμεις.

Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι κανείς δεν είναι εδώ πέρα… Δεν είναι θέσεις δημοσίου υπαλλήλου εδώ πέρα στο Survivor! Χωρίς να θέλω να θίξω τους δημόσιους υπαλλήλους. Απλά θέλω να πως ότι δεν είναι οι θέσεις μόνιμες γιατί και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κυρώσεις όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερα αγωνιστικά.

Βλέπω πως την διακατέχει κάποιες στιγμές κάτι που πιστεύει ότι δεν την αγγίζει κανένας διότι είναι στην παρέα με τον Άρη Σοϊλέδη, τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Οκ, υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα όμως που βλέπουν διαφορετικά αυτή την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα ”βέλη” της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ναυσικά

Λίγο πριν το 8/3 αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, η Κάτια Ταραμπάνκο ”εξαπέλυσε” πυρά κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, καθώς όπως είπε εκείνη κουράζεται και τρέχει για να βλέπει την συμπαίκτριά της να κάνει διακοπές.

«Κάθομαι και τρέχω εγώ και κάποιοι άλλοι στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει διακοπές η Ναυσικά», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο για την συμπαίκτρια της, την ίδια ώρα που βλέπαμε ένα αποκαλυπτικό πλάνο της Ναυσικάς που έκανε τηνηλιοθεραπεία της στην παραλία.


Πηγή