Survivor 2024: Στα «μαύρα πανιά» ο Φάνης με την απουσία του Περπατάρη: «Είμαι στενοχωρημένος, ήθελα να τον αγκαλιάσω» (video)


Survivor 2024: Στα «μαύρα πανιά» ο Φάνης με την απουσία του Περπατάρη: «Είμαι στενοχωρημένος, ήθελα να τον αγκαλιάσω» (video)


Διαφ.


Δεν έκρυψε τη στενοχώρια του ο Φάνης Μπολέτσης με την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη από το Survivor 2024, που ήρθε λίγο μετά τον καβγά τους. Οι δυο τους δεν πρόλαβαν να μιλήσουν και ο ίδιος μίλησε συγκινημένος για την απουσία του φίλου του από το παιχνίδι επιβίωσης.

«Με τον Γιάννη κάναμε από την αρχή παρέα. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε 2-3 ημέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του, που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δε με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα», είπε ο παίκτης του Survivor.

«Μου κόστισε η απουσία του, ήθελα να τον αγκαλιάσω»

«Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα, υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός. Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω. Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν την ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στην ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα», πρόσθεσε ο Φάνης για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θεωρεί πως δέχεται από τους συμπαίκτες του στο Survivor.


Πηγή