Μαρούσι: Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 5 άτομα για την φονική συμπλοκή έξω από το κλαμπ – Υπήρχε παρελθόν ανάμεσά τους


Μαρούσι: Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 5 άτομα για την φονική συμπλοκή έξω από το κλαμπ – Υπήρχε παρελθόν ανάμεσά τους


Διαφ.


Συνολικά πέντε άτομα βρίσκονται στο στόχαστρο του τμήματος ανθρωποκτονιών, για τη δολοφονία του 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι.

Τα στελέχη της ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

Ένα ασήμαντο γεγονός στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι νεαροί στα χέρια, αλλά στο παρελθόν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν διαπληκτιστεί και πάλι.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός ακόμα 23χρονου και ενός 26χρονου.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή έξω απο γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4), έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ANT1.

Όπως μπορούμε να δούμε, στο βίντεο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλάμπ, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναζητείται το άτομο το οποίο πυροβόλησε τον νεαρό άνδρα μπροστά από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Οι Αρχές έχουν την αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του και στην σύλληψή του.


Πηγή