«Ο πατέρας μου την έστειλε»: Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, μεγάλωσε και ποζάρει αγκαλιά με το κορίτσι του


«Ο πατέρας μου την έστειλε»: Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, μεγάλωσε και ποζάρει αγκαλιά με το κορίτσι του


Διαφ.


Ερωτευμένος είναι και δεν το κρύβει ο Νίκος Μπάρκουλης, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα μετά από μία είδηση, που κυκλοφόρησε πως ο νεαρός εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση με τα social media έχει γίνει παράλληλα και οδηγός ταξί. Από τη μεριά του, ο 22χρονος διέψευσε την είδηση και εξήγησε τι έχει συμβεί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο TikTok με τη νέα του σύντροφο, με την οποία τον βλέπουμε να ποζάρει full in love.

Νίκος Μπάρκουλης: Η συγκινητική ανάρτηση και ο «διάλογος» με τον πατέρα του

Στην ίδια ανάρτηση, ο Νίκος Μπάρκουλης μνημονεύει τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν ο Νίκος ήταν ακόμα πολύ μικρός σε ηλικία. Έτσι λοιπόν, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού αφήνει να εννοηθεί πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει το κορίτσι του στον πατέρα του.

Με μία δεύτερη φωτογραφία του πατέρα του, ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε την απάντηση που θα περίμενε να του δώσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης συγκινώντας πολλούς από τους ακόλουθους του.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη με τη σύντροφό του: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει μπαμπά», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης. «Να την γνωρίσω; Εγώ στην έστειλα», ήταν η απάντηση που φαντάζεται ο νεαρός ότι θα του έδινε ο πατέρας του.

Νίκος Μπάρκουλης

Ανδρέας Μπάρκουλης


Πηγή