Φονικό στο Μαρούσι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα μόλις λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο


Φονικό στο Μαρούσι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα μόλις λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο


Διαφ.


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση του δράστη της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός 26χρονου και ακόμα ενός ατόμου.

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο που φέρνει τη δημοσιότητα το Mega δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία. Σε αυτό, φαίνεται ο 23χρονος να κείτεται στο έδαφος, με τους αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά του να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από τον δράστη.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Το πρώτο αποκαλυπτικό βίντεο από το φονικό έξω από το κλάμπ

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή έξω απο γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4), έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ANT1.

Όπως μπορούμε να δούμε, στο βίντεο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλάμπ, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναζητείται το άτομο το οποίο πυροβόλησε τον νεαρό άνδρα μπροστά από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Οι Αρχές έχουν την αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του και στην σύλληψή του.


Πηγή