«Τον είδα στη παραλία να ξεπροβάλλει…»: Όταν η Αθηνά Οικονομάκου μιλούσε για την γνωριμία με τον «πρίγκιπά» της Φίλιππο Μιχόπουλο


«Τον είδα στη παραλία να ξεπροβάλλει…»: Όταν η Αθηνά Οικονομάκου μιλούσε για την γνωριμία με τον «πρίγκιπά» της Φίλιππο Μιχόπουλο


Διαφ.


Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής (26/4) η είδηση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά από έξι χρόνια γάμου και συνολικά δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Με επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωστοποίησαν την δυσάρεστη είδηση.

Όταν η Αθηνά Οικονομάκουμιλούσε για τον «πρίγκιπα» του παραμυθιού

Ήταν πολλές οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου είχε πει ότι βρήκε στο πρόσωπο του Φίλιππου Μιχόπουλου τον πρίγκιπα του παραμυθιού.

Η γνωριμία

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία το καλοκαίρι του 2013. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, και αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε. Ο Φίλιππος είναι η πιο υγιής σχέση της ζωής της»., είχε πει σε συνέντευξή της.

Αθηνά Οικονομάκου: «Στη σχέση μας κουμάντο κάνει ο Φίλιππος»

Το στιλ, η φινέτσα και η ευγένεια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κέρδισαν την Αθηνά από την πρώτη στιγμή που τον είδε να περπατάει προς το μέρος της. Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη λέει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος… Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν “σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω», είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου για την σχέση τους.


Πηγή