Μάνος Γαβράς: «Στο εξωτερικό ήταν δύσκολα, αναγκαζόμουν να πλένομαι στο γυμναστήριο» (video)


Μάνος Γαβράς: «Στο εξωτερικό ήταν δύσκολα, αναγκαζόμουν να πλένομαι στο γυμναστήριο» (video)


Διαφ.


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Μάνος Γαβράς.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για τα επαγγελματικά του και τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο εξωτερικό.

Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Μάνος Γαβράς: «Αναγκάστηκα να κάνω μπάνιο στο γυμναστήριο»

«Το πιο άβολο που μου έχει συμβεί είναι να κάνω ερωτική σκηνή με κολλητή μου και έπρεπε να φιλιόμαστε. Τις αντιμετωπίζω σαν οποιαδήποτε άλλη σκηνή».

«Έχω κάνει ερωτικές σκηνές, αλλά δεν μου αρέσουν ούτε να τις κάνω, ούτε να τις βλέπω. Καμιά φορά όταν σε σειρά ή ταινία έχει ερωτική σκηνή το βάζω στο fast forward» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε ανέφερε: «Είχα δυσκολευτεί πολύ οικονομικά, μια περίοδο που ήμουν στο εξωτερικό και αναγκάστηκα να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο στο γυμναστήριο».

Το πολυτελές σπίτι του ηθοποιού στο Λυκαβηττό με θέα όλη την Αθήνα (photos)

Μια περίοδο έζησε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του, έχει γράψει τη σειρά βιβλίων “Φιστίκιος ο Αιγινήτης” για να επικοινωνήσει με τη νέα γενιά όπως δηλώνει στις συνεντεύξεις του, ενώ ασχολείται πολύ με τις επιχειρήσεις του που αφορούν την εστίαση, σε Μύκονο και Αθήνα.

μάνςο γαβράς σπίτι σαλόνι

Δείτε επίσης: Μέσα στα λούσα ο Γιώργος Νταλάρας: Το πολυτελές σπίτι στη Φιλοθέη και τα παιχνίδια με τα εγγόνια του στο σαλόνι (photos)

Το σπίτι του βρίσκεται στον κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στο λόφο του Λυκαβηττού, το χαρακτηρίζει η minimal διακόσμηση και η καταπληκτική θέα που του δίνει τη δυνατότητα να βλέπει όλη την πόλη.

μάνςο γαβράς σπίτι μπαλκόνι

Στον ελεύθερό του χρόνο, ο Μάνος Γαβράς προσέχει την υγεία και την φυσική του κατάσταση, καθώς προπονείται σε γυμναστήριο της περιοχής του αλλά και στο σπίτι του!

μάνςο γαβράς σπίτι θέα

Όπως έχουμε δει σε αναρτήσεις του στο Instagram, μια γωνιά του σπιτιού την έχει μετατρέψει σε γυμναστήριο με ποδήλατο, βάρη, πάγκο κωπηλατικής κ.α.

μάνςο γαβράς σπίτι γυμναστήριο

Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες μεταφέρει κάποια από αυτά στο μεγάλο του μπαλκόνι με την εντυπωσιακή θέα. Το διαμέρισμα του ηθοποιού βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που μπορεί να βλέπει κυριολεκτικά όλη την Αθήνα.


Πηγή