Πέθανε ο «Κίβαν Λάνιστερ» του Game of Thrones


Πέθανε ο «Κίβαν Λάνιστερ» του Game of Thrones


Διαφ.


Ο εξέχων ηθοποιός Ian Gelder, γνωστός για τον ρόλο του ως Κίβαν Λάνιστερ στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones, απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών. Τον Δεκέμβριο, διαγνώστηκε με καρκίνο του χοληδόχου πόρου και έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, 6 Μαΐου. Την λυπηρή είδηση ανακοίνωσε ο σύντροφός του από το 1993 και επίσης ηθοποιός, Ben Daniels.

Ο Ben Daniels δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και μεταξύ άλλων, έγραψε στην λεζάντα: «Με τεράστια θλίψη και βαριά καρδιά ραγισμένη σε εκατομμύρια κομμάτια, κάνω αυτή την ανάρτηση για να ανακοινώσω τον θάνατο του αγαπημένου μου συζύγου και συντρόφου ζωής Ian Gelder. Ο Ian διαγνώστηκε με καρκίνο του χοληδόχου πόρου τον Δεκέμβριο και χθες πέθανε».

«Ήταν ο απόλυτος βράχος μου και ήμασταν σύντροφοι για περισσότερα από 30 χρόνια. Αν δεν ήμασταν μαζί μιλούσαμε κάθε μέρα. Ήταν ο πιο ευγενικός, γενναιόδωρος και αγαπητός άνθρωπος. Αντιμετώπισε την τρομερή αρρώστια του με τόση γενναιότητα, χωρίς αυτολύπηση», σημείωσε στην ανάρτησή του.

O Ian Gelder είχε γεννηθεί στην Αγγλία στις 3 Ιουνίου του 1949. Είχε διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική, ενώ είχε συμμετάσχει σε δεκάδες σειρές. Μεταξύ άλλων είχε παίξει και στο Game of Thrones, ερμηνεύοντας τον ρόλο του Κίβαν Λάνιστερ.


Πηγή