«Ξέσπασε» ο Βασίλης Μπισμπίκης – «Χ@σ@ μας ρε… εγώ δεν κ@λ@σα» (video)


«Ξέσπασε» ο Βασίλης Μπισμπίκης – «Χ@σ@ μας ρε… εγώ δεν κ@λ@σα» (video)


Διαφ.


Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87,7 παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών με τη Δέσποινα Βανδή, στην αρχή της σχέσης τους.

Με την ευκαιρία, δείτε τη νέα εμφάνιση του ηθοποιού μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;» είπε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

«Δεν κ@λωσα. Δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο ‘Μεγάλος Αδερφός’ είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» πρόσθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Κλείδωσε» ο γάμος με τρικούβερτο γλέντι: Ξανά νυφούλα η Βανδή, τότε βάζει το γαμπριάτικο ο Μπισμπίκης (video)

Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο ένας… ο κεντρικός», είχε πει η Δέσποινα Βανδή στο J2US, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν θα βάλει στεφάνι με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, το πρωί της Τετάρτης (10/4), τόνισε στο «Πρωινό ΣουΣου» ότι γάμος θα γίνει σίγουρα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δε θα γίνει μέσα στο 2024, όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά.

Εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ένας ακόμα κουμπάρος, ανάμεσα σε πολλούς που αναμένεται να έχει το ζευγάρι, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ήδη κουμπάρος της τραγουδίστριας, καθώς έχει βαπτίσει την κόρη της, Μελίνα.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο γάμος θα γίνει σε πιο κλειστό κύκλο, ωστόσο θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι, εκεί όπου θα παρευρεθεί ο περισσότερος κόσμος που θα καλέσει το ζευγάρι.


Πηγή