Survivor 2024 spoiler 24/04: Βατερλώ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας


Survivor 2024 spoiler 24/04: Βατερλώ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 24/04: Αγώνας τέταρτης ασυλίας σήμερα στο Survivor 2024. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers;

Διάσημοι και Μαχητές ή Κόκκινοι και Μπλε αν προτιμάτε δίνου απόψε ακόμα μια μάχη για την ασυλία, με τους Μπλε να έχουν πάρει ξακάθαρα τον άερα των αντιπάλων τους και να απειλούν με νέα ήττα τους Κόκκινους. Οι Διάσημοι από την πλευρά τους έχουν χάσει τρεις ασυλίες με αποτέλεσμα και οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας να είναι από την ομάδα τους. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικόλη και Χριστόφορος Ταξίδης θα δώσουν σίγουρα ραντεβού αύριο στον στίβο μάχης αποχώρησης και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο άλλος παίκτης που θα βρεθεί στο πλευρό τους.

Την στιγμή που το Survivor περνάει μια κρίση, μετά τις μαζικές αποχωρήσεις του Τζέιμς Καφετζής, του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου, οι υπόλοιποι παίκτες και η παραγωγή προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Παρότι αποχώρησαν δύο παίκτες από την μπλε ομάδα και ένας από την κόκκινη, οι αποχωρήσεις αυτές φαίνεται να έκαναν πιο δυνατούς τους Μαχητές που στοχεύουν σε ακόμα μια νίκη. Θα τα καταφέρουν όχι ή όχι;

Survivor 2024 spoiler 24/04: Βατερλό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 2024 spoiler 24/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας

Πάμε λοιπόν στην υπόθεση του θέματος. Διάσημοι και Μαχητές, Κόκκινοι και Μπλε κατεβαίνουν στον αποψινό στίβο με στόχο τη νίκη. Από την μια οι Μπλε θέλουν να επιβεβαιώσουν την καλή φόρμα που βρίσκονται και από την άλλη οι Κόκκινοι πρέπει επιτέλους να σπάσουν το σερί αυτό και να επιστρέψουν στις νίκες στο Survivor 2024.

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες; Σύμφωνα μ’ αυτές οι Κόκκινοι δείχνουν σημάδια ζωής και επικρατούν σήμερα των αντιπάλων τους. Ακόμα το spoiler δεν είναι επιβεβαιωμένο ωστόσο πρόκειται για μια αρχική πληροφορία που σας την μεταφέρουμε. Μόλις έχουμε στα χέρια μας το Survivor spoiler της ημέρας θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr. Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (24/04) επεισοδίου.


Πηγή