Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά τη φονική παράσυρση της ηλικιωμένης από τις μηχανές


Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά τη φονική παράσυρση της ηλικιωμένης από τις μηχανές


Διαφ.


Την θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 2/5/24, όταν στην απόπειρά της να διασχίσει τη λεωφόρο Καραμανλή παρασύρθηκε από μηχανή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Νέες στοιχεία για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος έρχονται στο φως, καθώς ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έχει δημοσιευτεί, παρουσιάζοντας την γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της.

Επί την ευκαιρία, δείτε επίσης: Βούλα: Κόντρες μηχανών πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της (video)

Οι πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο

Στο βίντεο βλέπουμε τις πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα της Μεγάλης Πέμπτης. Η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Κόσμος που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγα μέτρα μακριά, κείτεται πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα είναι εκτός δρόμου και έχει καταλήξει σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω και είδε όλο το τροχαίο δυστήχημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Η γυναίκα του ξεψύχησε και ο ίδιος ήταν ανήμπορος να της προσφέρει βοήθεια.

«Πήγε να περάσει η κυρία για να περάσει στο παρκάκι. Δεν είχε φωτισμό, το βράδυ είναι λιγοστός και οι ταχύτητες οι μεγάλες», λένε μαρτυρίες.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που μετά το χτύπημα συνέχισε την τρελή πορεία του, αναζητείται από την αστυνομία. Ο 27χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά τραύματα και συνελήφθη.

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι δύο μοτοσικλετιστές έκαναν «κόντρα» την στιγμή που χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα.


Πηγή