Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Μπίγαλη: «Μας φώναζαν πάνω στη σκηνή ότι θα μας κάψει ο Θεός…»


Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Μπίγαλη: «Μας φώναζαν πάνω στη σκηνή ότι θα μας κάψει ο Θεός…»


Διαφ.


Ο Κώστας Μπίγαλης την Τρίτη 23/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς και διηγήθηκε στιγμές από την πρώτη φορά που έπαιξε σε μιούζικαλ.

«Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια. Ήρθαν στην σχολή και είπαν ότι ψάχνουν κόσμο. Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5 – 2 λεπτά μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα.

Ο Άντονι Χόπκινς ήταν ήδη γνωστός ηθοποιός τότε, μετά τον ανακάλυψε το Χόλυγουντ και εγώ είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είχα πάει στην Αμερική να κάνω δισκογραφική δουλειά αγγλόφωνη», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Σχετικά με το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχε, όπου υποδυόταν την, ο Κώστας Μπίγαλης ανέφερε: «Το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχα ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήμασταν στη σκηνή και ακούγαμε από κάτω να φωνάζουν “αίσχος, θα σας κάψει ο Θεός”.

Η παράσταση ήταν εκπληκτική. Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Μαλαβέτας από την πρώτη στιγμή “την είδε με εμένα” να το πω λαϊκά. Μου είπε να πάω οπωσδήποτε σε δραματική σχολή. Εγώ του απαντούσα ότι ανήκω στο τραγούδι αλλά εκείνος επέμενε. Τελικά πήγα με το ζόρι και δεν έδωσα καν εξετάσεις. Έκανε τα πάντα για να ξεκινήσω εκεί».

“Ράγισε” καρδιές ο Κώστας Μπίγαλης: «Έβλεπα τη μητέρα μου να υποφέρει 10 χρόνια και σιγά σιγά να “φεύγει”»

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπίγαλης, μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, έναν Δεκαπενταύγουστο πριν από χρόνια, στην Κρήτη.

Ο πατέρας του Κώστα Μπίγαλη ήταν 68 ετών και είχε πάει διακοπές στην Κρήτη όταν έπαθε ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ο θάνατός του, αποκάλυψε ο τραγουδοποιός στην εφημερίδα On Time, δεν ήταν δύσκολα διαχειρίσιμος από τον ίδιο αλλά και από τη μητέρα του, η οποία, όπως περιέγραψε, ουσιαστικά “μαράζωσε”.

Διαβάστε επίσης: «Είχα πάθει λύκο, είχαν βγει όγκοι, έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθης καρκίνοι. Έκανα θεραπεία σαν να είμαι καρκινοπαθής» – Η “άγνωστη” περιπέτεια υγείας του Άγγελου Πυριόχου

«Μια στιγμή στο χρόνο» που θέλεις να ξεχάσει γιατί πόνεσες και έκλαψες πολύ;

«Τον θάνατο του πατέρα μου γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα σε 24 ώρες. Πήγε για διακοπές στην Κρήτη και δεν ξαναγύρισε. Ήταν 68 χρόνων, έφυγε από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ήταν Δεκαπενταύγουστος, το συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Κρήτη υπολειτουργούσε λόγω της αργίας και δεν κατάλαβαν ότι είχε αρχίσει να γίνεται μια διαρροή. Αν το καταλάβαιναν, υπήρχαν 50% πιθανότητες να σωθεί ο πατέρας μου, αλλά έπρεπε να είχε μπει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό γιατί ήταν πολύ ξαφνικό.

Όμως και η αρρώστια και ο θάνατος της μητέρας μου 10 χρόνια μετά τον πατέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα. Τη μητέρα μου την έβλεπα να υποφέρει 10 χρόνια και σιγά σιγά να φεύγει. Κράτησε πολύ χρόνο και ήταν πολύ επώδυνο.

Μπορώ να σου πω ότι μου ήταν πολύ πιο δύσκολο από το χαμό του πατέρα μου γιατί της είχα μεγάλη αδυναμία κι εκείνη το ίδιο»


Πηγή