Το είπε πρώτη φορά η Τερέζα: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα πια όταν τον βλέπω…»


Το είπε πρώτη φορά η Τερέζα: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα πια όταν τον βλέπω…»


Διαφ.


Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Τερέζα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο, κάνοντας αναφορά και στον Άλκη Κούρκουλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η τραγουδίστρια εξέφρασε τις σκέψεις της για τον έρωτα, αναφέροντας επίσης την έντονη σχέση που είχε κάποτε με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.

Τερέζα: Η εξομολόγηση για τον Άλκη Κούρκουλο

Πιο συγκεκριμένα, η Τερέζα εξομολογήθηκε αρχικά πως «είχα μεγάλους έρωτας με μεγάλη διάρκεια. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Άλκης Κούρκουλος. Ο Άλκης είναι μια περίπτωση ανθρώπου, που μου αρέσει και ως ιδιοσυγκρασία».

Διαβάστε επίσης: «Ξεσκεπάστηκε» η Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Δεν μπορώ να επιβιώσω με άνδρα που δεν είναι…»

Είχες σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο;

Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη και ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε…

Τερέζα

Έχετε επαφή τώρα;

Περισσότερο με μηνύματα, για το πώς είμαστε, να λέμε ευχές στις γιορτές. Αυτό που ένιωσα για εκείνον ήταν πολύ διαφορετικό, είχαμε πολλά κοινά.

Είχατε συζητήσει να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Είμαι κατά του γάμου, το έχω πει εκατό φορές. Αγαπώ πολύ τον Άλκη. Ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση ο Άλκης, άλλη νοοτροπία, άλλο σκεπτικό και αυτό μου άρεσε. Ήταν πολύ διακριτικός.


Πηγή