Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»


Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»


Διαφ.


O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται αποκλεισμένος λόγω του καιρού στην Αστυπάλαια και σήμερα το πρωί (23/4) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, απαντώντας μεταξύ άλλων και σε ερώτηση που αφορούσε στον Δημήτρη Παπανώτα και την απόφαση της διαγραφής του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μπεκατώρου για διαγραφή Παπανώτα: «Όταν άκουσα τις δηλώσεις του σκέφτηκα την Κυριακή που σκοτώθηκε σκοτώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα» (video)

Απαντώντας επίσης, σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε: «Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: Η αποστομωτική του απάντηση – «Ήμουν στην ναυτιλία, έχω ανέβει σκάλες στα καράβια στη μέση του ωκεανού»

O Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και για τα άτομα που το απαρτίζουν στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» που τον συνάντησε λίγο πριν την αναχώρησή του για τα νησιά, όπου περιοδεύει ενόψει των ευρωεκλογών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, και η απάντηση του κ. Κασσελλάκη, ερωτηθείς από δημιοσγράφο, αν φοβάται τη θάλασσα.

«Στη ναυτιλία ήμουν, τί ερώτηση είναι αυτή; Έχω ανέβει σκάλες στα καράβια στη μέση του ωκεανού», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Ξέρεις πόσο υπερήφανος είμαι για το ψηφοδέλτιο, πόσο φρέσκο, πόσο πιο επαγγελματική ήταν η εκδήλωση σε σχέση με εκείνη της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε.


Πηγή