Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο


Διαφ.


Θεσσαλονίκη: Το άτομο που κατέληξε έπειτα από πτώση στο κενό από τον Λευκό Πύργο νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04), έχει πλέον ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν 34χρονο ημεδαπό, με την αστυνομική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου να είναι ήδη σε εξέλιξη. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αποκλείουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Υπογραμμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 14:00, με μάρτυρες να καταθέτουν ότι ο άνδρας έπεσε στο κενό από την κορυφή του μνημείου.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο Αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να επαναφέρει τον άνδρα στη ζωή, όμως πλέον ήταν αργά.

Τι προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας

Από τα στοιχεία των καμερών ασφαλείας προκύπτει ότι ένας άνδρας, καταγόμενος από την Κρήτη, έχασε τη ζωή του υπό μυστηριώδεις συνθήκες, καθώς έπεσε από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στην τοποθεσία έφτασε άμεσα μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο. Παρά τις εντατικές προσπάθειες των διασωστών για επανάφερσή του, ο άνδρας ανακοίνωσε τον θάνατό του. Από την έρευνα προέκυψε ότι η πτώση δεν οφειλόταν σε εγκληματική πράξη ή ατύχημα, καθώς ο ίδιος ο άνδρας επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, ο 34χρονος εισήλθε στον χώρο μέσω της κύριας εισόδου, αγοράζοντας εισιτήριο, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την οροφή. Υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, κατέληξε να βρεθεί στο κενό, πέφτοντας πάνω στο γκαζόν.

Κατά τη διάρκεια της πτώσης του, το σώμα του άνδρα ακούμπησε στα κλαδιά των δέντρων πριν καταλήξει στο έδαφος. Μελετώντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος εισήλθε μόνος του στον Λευκό Πύργο, αφιέρωσε αρκετό χρόνο σε μια περιήγηση, περίμενε μέχρι να αδειάσει το μπαλκόνι και στη συνέχεια έτρεξε για να πηδήξει στο κενό.


Πηγή