Survivor 2024 spoiler 19/04: Όλη η αλήθεια για την σκανδαλώδη αποχώρηση του Τζέιμς – Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν


Survivor 2024 spoiler 19/04: Όλη η αλήθεια για την σκανδαλώδη αποχώρηση του Τζέιμς – Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 19/04: Η αλήθεια για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2024 είναι κάπου στη μέση! Ναι μπορεί να βγήκε να αγωνιστεί στην μάχη παραμονής όμως όλο αυτό που είδαμε ήταν πραγματικά γελοίο στα μάτια του τηλεθεατή.

Μπορεί οι περισσότεροι να είχαν εστιάσει στην… τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στο Europa Conference League κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και να μην είδαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor όμως εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα πάντα.

Χτες λοιπόν ο Τζέιμς Καφετζής κατέβηκε να αγωνιστεί, έχασε επίτηδες στον ημιτελικό από τον συμπαίκτη του Θοδωρή Τουρκογέωργο ενώ στον τελικό πήγε στο 3-3 κόντρα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και μόλις του έμεινε μια βολή για να παραμείνει στο παιχνίδι πήγε στον πάγκο και δεν συνέχισε την αναμέτρηση. Κάπως έτσι ο Γιώργος έμεινε στο παιχνίδι και ο Τζέιμς αποχώρησε. Όσο για τα χρήματα που πήρε πραγματικά προκαλούν ίλιγγο.

Survivor 2024 spoiler 19/04: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Ποια είναι η αλήθεια για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο. Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς έφερε συγκρούσεις μέσα στο Survivor ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης, με βάση και τα χρήματα που πήρε, δεν έφεραν ικανοποίηση ούτε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ούτε στον ΣΚΑΙ.

Ο Τζέιμς Καφετζής πολλάκις είχε τονίσει πως δεν ήθελε να παραμείνει μέχρι τέλους στο Survivor ενώ «γουστάρει» να αποχωρεί επεισοδιακά ώστε να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του. Από την άλλη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί γλιτώνει αρκετά χρήματα από τον μισθό του Ροδίτη παίκτη, οπότε η συμφωνία ήταν «μάτσι-μάτσι»!

Μάλιστα εξ’ αρχής φαίνεται να υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί ώστε ο παίκτης να παραμείνει στο παιχνίδι περίπου για δύο μήνες, ίσα ίσα για να δώσει ένα μπουστ στο Survivor και να αποχωρήσει λίγο πριν το Πάσχα. Και έτσι κι έγινε. Τώρα έκατσε και η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς και βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για το διαζύγιο. Αν δεν είχε ναυαγήσει ο πατέρας του να είστε σίγουροι πως κάτι άλλο θα είχε «σκάσει».


Πηγή