Ανοίγουν οι ουρανοί την Μεγάλη Παρασκευή: «Συναγερμός» από τον Γιάννη Καλλιάνο – Σε ποιές περιοχές θα βρέχει μέχρι το Πάσχα


Ανοίγουν οι ουρανοί την Μεγάλη Παρασκευή: «Συναγερμός» από τον Γιάννη Καλλιάνο – Σε ποιές περιοχές θα βρέχει μέχρι το Πάσχα


Διαφ.


Καιρός: Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, βροχές κατά διαστήματα αναμένονται στη δυτική βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο, αλλά και τα Επτάνησα.

Ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο της Ανάστασης

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τη νύχτα και μόνο το πρωί στα βορειοανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Πηγή