Δε «μάσησε τα λόγια του» για το Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός: «Έρχεται βροχερός Επιτάφιος – Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί…»


Δε «μάσησε τα λόγια του» για το Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός: «Έρχεται βροχερός Επιτάφιος – Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί…»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός έδωσε τη δική του πρόγνωση για τον καιρό, που θα επικρατήσει τις Άγιες αυτές μέρες και έως την Κυριακή του Πάσχα (5/5), αναλύοντας το τι θα ισχύσει στην χώρα μας ακόμη και στις ημέρες της επιστροφής των εκδρομέων.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι ο καιρός θα είναι άστατος τουλάχιστον έως το Μεγάλο Σάββατο (4/5), με τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) ειδικά να χαρακτηρίζεται από φαινόμενα από τη Λαμία και πάνω, κάτι που φυσικά θα επηρεάσει σε πολλές βόρειες περιοχές της Ελλάδας την περιφορά του Επιταφίου, κάτι που αναφέρει και ο Θοδωρής Κολυδάς.

Η ανάλυση μέχρι το Πάσχα και την επιστροφή των εκδρομέων

Το θετικό είναι, ότι οι βοριάδες εξασθενούν, κάτι που σημαίνει καλοτάξιδες θάλασσες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο. Μετά το Μεγάλο Σάββατο (4/5), ωστόσο, τις πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα (5/5) το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με βελτιωμένο καιρό, εκτός μάλλον από την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα, η θερμοκρασία ανεβαίνει, όπως επισημαίνει ο Τάσος Αρνιακός στο μεσημεριανό δελτίο, με την επιστροφή των εκδρομέων να πραγματοποιείται με πολύ καλό καιρό.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή