Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι γενεθλίων της, το look και η ευχή στη τούρτα της


Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι γενεθλίων της, το look και η ευχή στη τούρτα της


Διαφ.


H Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα και διοργάνωσε birthday dinner στα νότια προάστια. Το εντυπωσιακό look της παρουσιάστριας, ο στολισμός και οι καλεσμένοι.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθέαση 1/5: Μπήκε… η άνοιξη για την εορτάζουσα Καινούργιου – Άνετος ο Πολυχρονίδης, ξανά στα χαμηλά το Survivor

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έγινε 39 ετών.

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» παρέθεσε birthday dinner σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης και προσκάλεσε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία την τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί της.

Το λαμπερό πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου έστειλε ένα fun μήνυμα

Πριν από λίγες ώρες η εορτάζουσα υποδέχθηκε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες στο πάρτι της και έδειχνε πιο χαρούμενη από κάθε άλλη χρονιά. Όσον αφορά τον στολισμό και την τούρτα της, η «KatKen» πρωτοπόρησε για μια ακόμα φορά, επιλέγοντας ένα πολύ fun θέμα.

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», έγραφε χαρακτηριστικά η τούρτα, η οποία ήταν στολισμένη με όμορφα χρωματιστά λουλούδια.

Πολλοί αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της εορτάζουσας έδωσαν το παρών ανάμεσά τους η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Πέτρος Συρίγος, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα κ.ά.

Τα τραπέζια ήταν στολισμένα σύμφωνα με τη θεματική του πάρτι, με χρωματιστά λουλούδια να κοσμούν τον χώρο.
Όπως θα δεις παρακάτω σε κάθε θέση βρισκόταν ένα cookie που έγραφε «Οne year closer to being a milf».

Κατερίνα Καινούργιου

Το εντυπωσιακό look της παρουσιάστριας- Τι φόρεσε

Για την περίσταση η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα μπλε maxi halterneck φόρεμα το οποίο συνδύασε με χρυσά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της «KatKen» είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό ενώ το glam μακιγιάζ απογείωσε το σύνολο.

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου

Βρείτε το εδώ

Το υπέροχο maxi φόρεμα της παρουσιάστριας είναι από πρόσφατη συλλογή του brand «Zeus+Dione» και η τιμή του ανέρχεται στα 1400 ευρώ. Μπορείς να το βρεις με ένα κλικ εδώ.


Πηγή