Survivor 2024 spoiler 14/04: Σώπα! Αυτοί είναι οι δύο νικητές στο διαγωνισμό τραγουδιού του πάρτι της ένωσης που θα πάνε και στο επόμενο Survivor


Survivor 2024 spoiler 14/04: Σώπα! Αυτοί είναι οι δύο νικητές στο διαγωνισμό τραγουδιού του πάρτι της ένωσης που θα πάνε και στο επόμενο Survivor


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 14/04: Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του Survivor έφτασε και για φέτος, με το πάρτι της ένωσης πάντοτε να αναμένεται με ιδιαίτερη χαρά και να σηματοδοτεί, παράλληλα, την αντίστροφη μέτρηση για να φτάσουμε μέχρι το φινάλε της διαδρομής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όλοι οι παίκτες, άλλωστε, έχουν ως πρώτο τους στόχο να φτάσουν μέχρι εκείνο το σημείο. Το λαμπερό πάρτι της ένωσης, εξάλλου, δεν είναι να το χάνει κανείς, με άπαντες να βάζουν τα καλά τους και να ετοιμάζονται για μια συγκέντρωση από αυτές, που δεν πρόκειται να ξεχάσουν σε καμία περίπτωση στη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο trailer του σημερινού (14/4) επεισοδίου βλέπουμε, σε κάθε περίπτωση, πόσο περίμεναν οι παίκτες αυτή την ημέρα, κάνοντας το μπάνιο τους, τα… μποτέ τους και τις στυλιστικές τους επιλογές, προκειμένου να μπουν στα αυτοκίνητα και να ξεκινήσει για τους ίδιους μια ξεχωριστή ημέρα, η οποία μάλιστα στο τέλος της θα βρει τον Σάκη Ρουβά να βάζει «φωτιά» στην πίστα μας, ρωτώντας μας για ακόμη μια φορά, αν είμαστε έτοιμοι για να τον απολαύσουμε.

Survivor 2024 spoiler 14/04: Οι παίκτες που μέσω διαγωνισμού… ταξιδεύουν και του χρόνου στο νησί

Πριν από τον Σάκη, όμως, πρώτα θα απολαύσουμε τους παίκτες σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Εκεί, όπου ο καθένας έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει και να επιδείξει τις εν λόγω ικανότητές του, με τη βαθμολόγηση μάλιστα να στέλνει δύο εξ αυτών στο επόμενο Survivor, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι… όλο καλυμμένο από την παραγωγή, για να βρει τους επόμενους ενοίκους των καλυβών στο νησί.

Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο νικητής σε αυτό το διαγωνισμό; Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, ο Τζέιμς Καφετζής, που έχει άλλωστε και εμπειρία από το J2US, θα κερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ πολύ κοντά του θα βρεθεί και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Αυτό σημαίνει, ότι τα δύο φιλαράκια θα ταξιδέψουν και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο, ζώντας ξανά τη μεγάλη εμπειρία, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα… να πεινάσουν.


Πηγή