«Θάψιμο» από τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω μαζί μου άτομο που…»


«Θάψιμο» από τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω μαζί μου άτομο που…»


Διαφ.


Ο Γιάννης Μπέζος έχει συνηθίσει να μας τα λέει… χύμα και ορθώς πράττει, με τον γνωστό ηθοποιό να ακολουθεί αυτή τη στάση σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Ο ίδιος, έχοντας υπάρξει πρόσφατα πυρ και μανία, όταν ερωτήθη στην εκπομπή «Open Weekend», αν θα συνεργαζόταν με κάποιον, ο οποίος δεν έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή, απάντησε αρνητικά και απόλυτα, βάζοντας το βέτο του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει την δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους.

Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά και θέλει προσπάθεια. Δεν γίνεται με το καλημέρα σας. Αυτοί που νομίζουν ότι θα βγουν επειδή τους τάξανε πέντε πράγματα και θα κάνουν καριέρα, πλανώνται. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σχετικά με τις κριτικές, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

Μαθεύτηκε μετά από 40 χρόνια: Αυτός ήταν ο λόγος που η Αλίκη Βουγιουκλάκη αντιπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

Γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη αντιπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο αλλά τον επέλεξε για το μιούζικαλ «Εβίτα», στο οποίο τελικά δεν πήρε μέρος.

Από τις ιστορίες που έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Μπέζος ήταν πολύ κοντά αλλά τελικά δεν συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ «Εβίτα».

Ήταν τη σεζόν 1981-82, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πραγματοποιεί το μεγάλο της όνειρο. Ανεβάζει στο θέατρο ΑΛΙΚΗ την «Εβίτα». Η παράσταση είχε τεράστια επιτυχία και συνεχίστηκε στο θερινό θέατρο ΑΛΙΚΗ, το καλοκαίρι του 1982. Ο Βλάσσης Μπονάτσος ερμήνευσε τον Τσε στην «Εβίτα» και για το ρόλο του Περόν επιλέχθηκε ο Δημήτρης Μαλαβέτας.

Στο έργο επρόκειτο να παίξει και ο Γιάννης Μπέζος, τον οποίο επέλεξε αν και δεν συμπαθούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για το συγκεκριμένο θέμα ο χορογράφος και προσωπικός φίλος της Αλίκη, Δημήτρης Παπάζογλου, είχε πει σε συνέντευξή του στο «Thema People» και στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά: «Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε περάσει από οντισιόν για το μιούζικαλ “Εβίτα” και τον είχαμε επιλέξει, αλλά τελικά κάποιες δικές του υποχρεώσεις δεν ευνόησαν τη συνεργασία. Η Αλίκη αναγνώριζε το ταλέντο του, αλλά δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν συμπαθούσε κανέναν που ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό».


Πηγή