Επικό «άδειασμα» από Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια» (video)


Επικό «άδειασμα» από Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια» (video)


Διαφ.


Μόλις λίγες ημέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη, ο τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Νίκος Καρβέλας και Ναταλία Γερμανού, συνομίλησαν για μια ώρα ενώ στο τέλος, όταν η παρουσιάστρια του είπε πως έχει ένα δώρο για εκείνον, ο μουσικοσυνθέτης άδραξε την ευκαιρία και πέταξε το «καρφί» του για τη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.

Θυμηθείτε επίσης: Τα «έψαλε» στη Λυμπεράκη ο Καρβέλας: «Μόλις τελειώσω θα ρωτάς! Είσαι σαν όλους τους άλλους της τηλεόρασης» (video)

«Δώρο δε θέλω. Θέλω να σου πω ότι πραγματικά αισθάνομαι σήμερα, ότι έχω γεννήσει. Πριν μερικές ημέρες είχα ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα. Τώρα αισθάνθηκα σαν μια λεχώνα. Το λέω επειδή δεν έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι να με βλέπουν κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτή σήμερα, είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μετά από 25 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.

Ο Νίκος Καρβέλας είπε ξανά τις αλήθειες που δεν τολμά κανείς: «Κατάπτυστη κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία – Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού του έδωσε το ελεύθερο κι εκείνος… σόλαρε μοναδικά, όπως γνωρίζει πολύ καλά, με τρομερές ατάκες στην έναρξη της εκπομπής, κατά θρησκείας και εκκλησίας.

Μιλώντας περί συστημικών στη συνέντευξή του στον Alpha, τη στιγμή που ακόμη συζητούνται όσα είπε με την Νίκη Λυμπεράκη, χαρακτήρισε «κατάπτυστα συστημικό» όποιον ζει στο Άγιο Όρος. Σε άλλο σημείο είπε ότι: «Οι γυναίκες θα πρέπει να απεχθάνονται τον Περικλή, τον Σόλωνα και όλους αυτούς τους τύπους».

Επίσης ανέφερε: «Η χριστιανική θρησκεία έχει πει η γυνη να φοβάται τον άνδρα και πάνε και σταυροκοπιούνται».

«H Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού, το αγαπάτε και αλλήλους; Δεν είπε ποτέ σκότωνε, θυσιάσου, ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός να σκοτώνετε τους αλλόπιστους, αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήταν», πρόσθεσε. Χαρακτήρισε, επίσης, κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία.

Η… ενόχληση στην έναρξη της εκπομπής

Ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια, υποδέχτηκε τον μουσικοσυνθέτη με μία ανοιχτή αγκαλιά και εκείνος έδειξε να νιώθει από το πρώτο λεπτό άνετα στο πλατό. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θέλει να ξεκινήσουν από το νέο του βιβλίο, από τη νέα δισκογραφική του δουλειά ή από τους Δαίμονες, την όπερα που είχε ανεβάσει μαζί με την Άννα Βίσση πριν από μερικές δεκαετίες και είχε κάνει πάταγο στη θεατρική Αθήνα.

Πριν καν να ξεκινήσει να μιλάει όμως, ο Νίκος Καρβέλας έδειξε να ενοχλείται από τη μουσική που ακουγόταν στο πλατό, η οποία προερχόταν από την όπερα «Δαίμονες». Το ερμήνευε φυσικά η Άννα Βίσση αλλά ο Καρβέλας δεν πτοήθηκε και ρώτησε αν θα μπορούσε να κλείσει η μουσική γιατί, όπως είπε, άκουγε τη φωνή της Άννας Βίσση και δεν ήταν ο εαυτός του. Όταν λοιπόν η μουσική έκλεισε, εκείνος είπε ότι μπορούσε να ξεκινήσει να μιλάει.


Πηγή