Την φιλά στο χέρι: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα


Την φιλά στο χέρι: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα


Διαφ.


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, οι οποίοι από το βράδυ της Παρασκευής (12/4) κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας, ήρθε στον κόσμο με καισαρική και πρόκειται να πάρει το όνομα της μητέρας του, Γλυκερίας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε: «Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…».

Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας είναι ζευγάρι από το 2021 ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός τους γάμος.

«Πυροδοτεί» την έχθρα της κόρης του ο Πύρρος Δήμας: «Στη μικρή θα δώσουμε το όνομα της…» (video)

Για πέμπτη φορά μπαμπάς έγινε ο Πύρρος Δήμας, αφού η Αφροδίτη Σκαφίδα πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Έχοντας δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Γεια σου», σήμερα Σάββατο 13/4. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως το μωρό τον περίμενε, καθώς η σύζυγός του μπήκε να γεννήσει με το που επέστρεψε στην Ελλάδα από το ταξίδι του στην Ταϋλάνδη.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα. Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε καμία γέννα. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας.


Πηγή