Έλενα Γαλύφα: «Έπρεπε να χειρουργηθώ αλλά το ακύρωσα στον γιατρό, γιατί έτσι μου είπε η αστρολόγος»


Έλενα Γαλύφα: «Έπρεπε να χειρουργηθώ αλλά το ακύρωσα στον γιατρό, γιατί έτσι μου είπε η αστρολόγος»


Διαφ.


Για το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει στις φωνητικές χορδές, μίλησε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές κάμερες η Έλενα Γαλύφα.

Ειδικότερα, ερωτηθείσα αν ενημερώνεται για τις αστρολογικές προβλέψεις, πριν πάρει κάποια απόφαση, η fashion blogger υπογράμμισε:

«Σίγουρα θα το λάβω υπόψιν, αλλά θα σου πω κάτι, επειδή χειρουργήθηκα πριν από έναν μήνα. Λέω στην αστρολόγο μου -ήταν μόλις μου είχε διαβάσει τον χάρτη- ότι θα χειρουργηθώ τότε. Και μου λέει “όχι”. “Τι εννοείς όχι;” της λέω “έχω κλείσει χειρουργείο“. “Εγώ στο είπα” μου λέει “δεν έχει σελήνη” ή κάτι τέτοιο. Ε τώρα χειρουργείσαι εσύ;”. Πήρα τον χειρουργό τηλέφωνο και του λέω “να σου πω, μου έτυχε κάτι πολύ σοβαρό και δε θα έρθω”».

Σχετικά με το χειρουργείο που έκανε, η Έλενα Γαλύφα επισήμανε ότι «το έκανα το χειρουργείο τελικά, ήταν για τις χορδές μου, δε μ’ ακούς πιο γλυκιά; Έχει φύγει λίγο το γρέζι αν το πρόσεξες».

«Αν πάρεις το κινητό του, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο…» – Η «άγνωστη» σχέση της Έλενας Γαλύφα με τον άντρα της (video)

Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε η Έλενα Γαλύφα, η οποία βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης (22/11).

Η fashion blogger, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, τον οποίο κάνουν σπάνια εμφανίσεις μπροστά στην κάμερα, αφού δεν είναι του χώρου και θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ.

«Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο»

«Ο σύζυγός μου μού λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δε με ζηλεύει καθόλου, ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του, αράζει. Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δε ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει “Μόνο βλέπω”», είπε αρχικά για τον αγαπημένο της.

Σε ερώτηση ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα βρουν, απάντησε με χαμόγελο και γελάκια «Νομίζω κι οι δύο. Έχω ένα μεγάλο καναπέ, καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη. Ξαφνικά ενώνονται δύο πόδια και αρχίζουν και τρίβονται για να ζεσταίνεται το κλίμα».

Για τη συνάντησή της με τον Μικέλε Μορόνε στα MadWalk, απάντησε: «Ο Μορόνε είναι συγκλονιστικά όμορφος. Σε καθηλώνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάω. Έχει ένα σταριλίκι. Μόλις τον είδα και γύρισα σπίτι και είδα τον άντρα μου κουκουλωμένο στον καναπέ με τα γυαλιά του είπα “φεύγω”».


Πηγή