Θλίψη στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 48χρονος με τις αναθυμιάσεις της μηχανής του – Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα


Θλίψη στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 48χρονος με τις αναθυμιάσεις της μηχανής του – Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα


Διαφ.


Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε ένας 48χρονος άντρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, χθες Τετάρτη (8/5). στην πειροχή της Κνωσού, του Ηρακλείου Κρήτης και βύθισε στο πένθος το νησί.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Μυστήριο με τον θάνατο της διαφημίστριας στο λιμάνι της Πάτρας – Τα λόγια του αδερφού της συγκλονίζουν

Ο 48χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με τις αναθυμιάσεις της μηχανής του, με τις λεπτομέρειες ακόμη μίας αυτοκτονίας στην Κρήτη, να σοκάρουν.

Τον έψαχναν οι δικοί του άνθρωποι

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, τον άνδρα αναζητούσαν τα συγγενικά του πρόσωπα, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και όταν μπήκαν στο σπίτι του, τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα του νεκρού γιου του.

Είχε κλείσει πόρτες και παράθυρα και είχε ανάψει τη μηχανή του, με αποτέλεσμα ο θάνατος του να επέλθει από τις αναθυμιάσεις.

Στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ο 48χρονος προχώρησε σε αυτή την πράξη. Το σημείωμα εξετάστηκε από ειδικούς με τις Αρχές και τον ιατροδικαστή να καταλήγουν στο ότι το σημείωμα είχε γραφτεί όντως από τον 48χρονο και ότι πρόκειται για αυτοχειρία και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Αυτοκτονία κρητη


Πηγή