Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω»


Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω»


Διαφ.


Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Σίσσυ Φειδά, κάνοντας αναφορά στην κόρη της, τον σύζυγό της αλλά και τα επαγγελματικά της και την αποχή της από την τηλεόραση.

«Βλέπω την κόρη μου και λιώνω. Κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της. Όταν με δει στενοχωρημένη με ρωτάει τι έχω και μου λέει “σ’ αγαπάω”. Ήθελα από πάντα να αποκτήσω οικογένεια. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 13 χρόνια. Στην οικογένειά μας δεν είμαστε πολύ των εκπλήξεων, εκφράζουμε διαφορετικά την αγάπη και το ενδιαφέρον μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Διαβάστε επίσης: Μαρκέλλα Γιαννάτου για τη μητρότητα: «Όταν είδα για πρώτη φορά την κόρη μου, δεν αισθάνθηκα κάτι συγκλονιστικό» (video)

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η interior designer ανέφερε: «Δέχομαι φλερτ στα social media άλλα και στην κοινωνική μου ζωή. Υπάρχουν μέρες που νιώθω πολύ καλά με την εικόνα μου και μέρες που λέω πρέπει να κάνω ολική επαναφορά».

Για το πέρασμά της από την τηλεόραση, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Ακούω συνέχεια θετικά σχόλια για την περίοδο που παρουσίαζα το “Σπίτι από την αρχή”, αλλά δε θα ξαναέκανα το ίδιο project. Μετά από τόσα χρόνια, έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με αγάπησε».

Και συμπλήρωσε για τις κακές κριτικές: «Με στενοχωρούσε όταν άκουγα αρνητικά σχόλια όταν παρουσίαζα εκπομπή, γιατί ένιωθα μία επίθεση. Επειδή το προφίλ μου και η δουλειά μου είναι γύρω από την αισθητική, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα πάω με την πιτζάμα στην οικοδομή. Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω».

Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα – Δεν ήμουν προετοιμασμένη»

«Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη» ανέφερε η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

«Για να φέρω τις ισορροπίες θέλει οργάνωση, υπομονή και αντοχές. Έχω αρκετή υπομονή αλλά πολλές φορές εξαντλείται, είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι. Μπορεί με τα λόγια τον άλλον, χωρίς να τον βρίσω, να τον “γονατίσω”. Είμαι πολύ σκληρή και απαιτητική», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Για την κόρη της Διώνη και πως άλλαξε η ζωή της αναλαμβάνοντας τον ρόλο της σαν μητέρα, ανέφερε: «Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη και η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της είναι πολύ πρόσφατα όταν ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν έχω χάσει κάτι από αυτή τη πλευρά».

Επίσης μίλησε για την πληροφόρηση των παιδιών σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα, τι είπε: «Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση κοινωνική και όχι μόνο στο σχολείο. Πρόσφατα μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες. Για πλούσιες ή φτωχές οικογένειες, για οικογένειες με δυο μπαμπάδες, ή δυο μαμάδες. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη.

Όταν το παιδί σού λέει “μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;”, πρέπει να του μιλήσω σε βάθος και ούτε εγώ δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, το σχολείο έχει τη γνώση και τα εργαλεία. Θέλει όμως προσοχή γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί. Το οποίο παιδί δεν είναι έτοιμο να φτάσει σε πιο βαθύ στάδιο».

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, σχολίασε: «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όταν είπαν για εμένα για τη διαφορά ηλικίας, με ενόχλησε γιατί δεν είχα ανάλογες σχέσεις πριν».


Πηγή