Survivor 2024: Διχάστηκε το Twitter με το ξέσπασμα Γκιουλέκα υπέρ του Τζέημς – «Είδωλο» τον ανέβασαν, «γλίτσα» τον κατέβασαν (video)


Survivor 2024: Διχάστηκε το Twitter με το ξέσπασμα Γκιουλέκα υπέρ του Τζέημς – «Είδωλο» τον ανέβασαν, «γλίτσα» τον κατέβασαν (video)


Διαφ.


Χαμός επικράτησε στο ceremony, πριν από το αγώνισμα ασυλίας του Survivor 2024, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να πετάει τη «βόμβα», για τους Σταμάτη και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά παίκτρια θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης, εν εξάλλω, αποκάλυψε ότι οι δύο παίκτες συμφωνούσαν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς Καφετζή.

Μάλιστα, μετά από μία έντονη συζήτηση με τους δυο παίκτες, αποκάλεσε αρκετές φορές απατεώνα τον Σταμάτη, με τον Γιώργο Λιανό, αλλά και την Ασημίνα, να αντιδρούν στους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Διχασμένο το Twitter – «Είδωλο» και «Γλίτσα»


Σε δύο στρατόπεδα είναι χωρισμένο το Twitter! Άλλοι στηρίζουν κι άλλοι κάνουν λόγο για «παραμύθια».

Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή – «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και…»

Τη δημόσια στήριξή του στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, εξέφρασε ο Άρης Σοϊλέδης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Survivor, ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, παρακολουθώντας όπως πάντα τη σύντροφό του στο Survivor, θέλησε να απαντήσει στον Τζέιμς Καφετζή για τα «καρφιά» που πέταξε στην αγαπημένη του.

Την ίδια στιγμή, Survivor 2024 trailer 26/02: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να…» – Κόλαση με την αποκάλυψη του Γκιουλέκα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού!

«Τι έγινε ρε Τζέιμς;;; Με την Μαρία βρήκες να τα βάλεις τώρα;; Που πριν φύγει η Μαρία για το παιχνίδι την έπαιρνες τηλέφωνα και τα λέγατε σαν φιλαράκια; Έλα λίγο…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Άρης Σοϊλέδης.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τον Τζέιμς Καφετζή


Πηγή