Survivor 2024: «Προφητική» η Μαρία Αντωνά σε Τζέημς Καφετζή – «Μπορεί να είμαι υποψήφια σήμερα, σου κάνει;» (video)


Survivor 2024: «Προφητική» η Μαρία Αντωνά σε Τζέημς Καφετζή – «Μπορεί να είμαι υποψήφια σήμερα, σου κάνει;» (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον Τζέιμς Καφετζή είναι η Μαρία Αντωνά στο Survivor, τονίζοντας ότι ο πρώτος τη στοχοποιεί από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο reality επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα Γιώργου Γκιουλέκα για την Ασημίνα και τον Σταμάτη.

Μάλιστα, η ραδιοφωνική παραγωγός εξέφρασε την απορία της για τον λόγο που συμβαίνει αυτό τόσο στην προσωπική συνέντευξή της, όσο και στο ceremony, όπου ήταν «παρών» ο Τζέιμς.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δε μπορείς να πεις κάτι», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες της στην παραλία.


«Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δε μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου, Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί», σθνέχισε στην προσωπική της συνέντευξη.

Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή – «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και…»

Τη δημόσια στήριξή του στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, εξέφρασε ο Άρης Σοϊλέδης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Survivor, ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, παρακολουθώντας όπως πάντα τη σύντροφό του στο Survivor, θέλησε να απαντήσει στον Τζέιμς Καφετζή για τα «καρφιά» που πέταξε στην αγαπημένη του.

Την ίδια στιγμή, Survivor 2024 trailer 26/02: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να…» – Κόλαση με την αποκάλυψη του Γκιουλέκα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού!

«Τι έγινε ρε Τζέιμς;;; Με την Μαρία βρήκες να τα βάλεις τώρα;; Που πριν φύγει η Μαρία για το παιχνίδι την έπαιρνες τηλέφωνα και τα λέγατε σαν φιλαράκια; Έλα λίγο…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Άρης Σοϊλέδης.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τον Τζέιμς Καφετζή


Πηγή