Παναγιώτης Γιαννόπουλος: «Ούτε λόγος για χειμώνα ακόμα! Από την Κυριακή 11/2 και μετά…» – Η πρόγνωση και το "καμπανάκι" για την εξέλιξη του καιρού (Video)


Παναγιώτης Γιαννόπουλος: «Ούτε λόγος για χειμώνα ακόμα! Από την Κυριακή 11/2 και μετά…» – Η πρόγνωση και το “καμπανάκι” για την εξέλιξη του καιρού (Video)


Διαφ.


Σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι υψηλότερες θερμοκρασίες από τα κανονικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Το θερμόμετρο θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιες θερμοκρασίες θα υπάρξουν και την Τετάρτη με κάποιες αραιές νεφώσεις. Παράλληλα, για τις απίστευτες καιρικές συνθήκες και τις αναλλαγές που έχουμε μίλησε ο Τάσος Αρνιακός.

Την Πέμπτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο. Πιθανόν να βρέξει για λίγο στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Έως το μεσημέρι της Παρασκευής θα συνεχιστεί στα Δωδεκάνησα ο βροχερός καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από την Κυριακή και από τα δυτικά θα περάσουμε σε μια φθινοπωρινή εκδοχή του φθινοπώρου, για χειμώνα ούτε λόγος ακόμα…

Η πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο


Πηγή