Μαρία Μπούτσικα: Το σούπερ κορίτσι για όλες τις δουλειές που κάνει «πάταγο» στο πλευρό του Γιώργου Καρτελιά μετά το τέλος με την Ελίνα Παπίλα – Η ζωή και η καριέρα στο «σπίτι της» (videos+photos)


Μαρία Μπούτσικα: Το σούπερ κορίτσι για όλες τις δουλειές που κάνει «πάταγο» στο πλευρό του Γιώργου Καρτελιά μετά το τέλος με την Ελίνα Παπίλα – Η ζωή και η καριέρα στο «σπίτι της» (videos+photos)


Διαφ.


Ο Γιώργος Καρτελιάς είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με την Ελίνα Παπίλα μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Sok FM της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να βρεθούν ακόμη και στην τηλεόραση, αντικαθιστώντας την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στο Star, όμως η εκπομπή στα δικά τους χέρια δε μακροημέρευσε, με τον πρώτο να επιστρέφει στο ραδιόφωνο, από όπου αναδείχθηκε και καθοδηγεί μαζί με τον αδελφό του, Νίκο.

Στο πλευρό του, τον τελευταίο χρόνο, έχει εμφανιστεί η Μαρία Μπούτσικα, η οποία ήδη είχε αρχίσει να αναδεικνύεται στο δίδυμο με τον Νίκο Καρτελιά, που είναι και ο σύζυγός της, όμως με τον Γιώργο η χημεία είναι τρομερή. Η ίδια όχι απλά αντικατέστησε την Ελίνα Παπίλα επάξια, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Καρτελιά, αλλά έχει καταστήσει «εκρηκτικό» το δίδυμο, που βλέπουμε κάθε πρωί στον αέρα του Sok FM.

Το προφίλ της Μαρίας Μπούτσικα – Το σπίτι της στον Sok FM, το δίδυμο με τον Γιώργο και ο γάμος με τον Νίκο Καρτελιά

Η Μαρία Μπούτσικα, λοιπόν, ήρθε… για να μείνει στις συνειδήσεις των ακροατών σε όλη την Ελλάδα, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Sok FM τα τελευταία χρόνια. Η εντυπωσιακή ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός, που κερδίζει τους πάντες με το χιούμορ, το χαμόγελο και το κέφι της, δείχνοντας να… αντέχει στα αστεία του συμπαρουσιαστή της, Γιώργου Καρτελιά, έχει παραδεχθεί στο παρελθόν, ότι οι μέρες της είναι πολύ απασχολημένες.

Έχει αναφέρει πως η μέρα της ξεκινά στις 4:30 το πρωί, όταν ντύνεται… για το γυμναστήριο, προτού στη συνέχεια πάει στο ραδιοφωνικό σταθμό, που πλέον είναι το σπίτι της. Η ίδια, μάλιστα, είχε αναλάβει το πρωινό του σταθμού μαζί με τον Νίκο Καρτελιά, όταν ο Γιώργος με την Ελίνα Παπίλα ήταν στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα ήδη να αρχίσει να γίνεται γνωστή.

Το δίδυμο με τον Γιώργο, ωστόσο, «απογείωσε» ακόμη περισσότερο την φήμη της, ειδικά με τις αντιδράσεις της στις φάρσες και τα αστεία του συμπαρουσιαστή της, όπως και με τις πηγαίες ατάκες της γεμάτες χιούμορ. Η Μαρία, επίσης, αναλαμβάνει κι άλλα στο σταθμό, όπως τα πρότζεκτ για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα ραντεβού με πελάτες, με τη μέρα της να τελειώνει πιο αργά, ενώ της αρέσει, παράλληλα, να γράφει παιδικά παραμύθια.

«Το ραδιόφωνο είναι η καψούρα μου, είναι το χόμπι μου. Το πρώτο και βασικό που με κάνει να ξυπνάω με κέφι είναι πως θα βρεθώ πίσω από το μικρόφωνο και θα κάνω τους ακροατές να ξυπνάνε με όρεξη, θα τους κάνω να γελάσουν με τα ευτράπελα της ζωής μου και θα τους κάνω για 4 ώρες μέσα στην ημέρα να ξεχάσουν την καθημερινότητά τους. Η επικοινωνία που υπάρχει με τον κόσμο κάθε πρωί αλλά και εκτός της εκπομπής, μέσω των social, είναι αυτή που μου δίνει το κίνητρο να ξυπνάω κάθε πρωί στις 04.30 με ενέργεια και κέφι! Όπως μου είχε πει κάποτε ένας φίλος αυτό που κάνουμε δεν είναι δουλειά, είναι λειτούργημα και εγώ το βλέπω έτσι. Με σεβασμό προς τον ακροατή που θα μας επιλέξει για την πρωινή του παρέα», έχει πει σε συνέντευξή της στο pink.gr και η αλήθεια είναι, ότι αυτή η… καψούρα της φαίνεται στον αέρα του Sok Fm, έχοντας γίνει viral αρκετές φορές, κάτι που δείχνει πια να απολαμβάνει.

Η εξέλιξη αυτή στη ζωή της ήρθε σχεδόν… απροσδόκητα, αφού οι σπουδές της είχαν γίνει στα χρηματοοικονομικά και τα Logistics. Έχοντας λατρέψει το ραδιόφωνο, όμως, ως ακροάτρια, όταν κάποτε ήρθε η πρόταση από τον Sok FM, άλλαξε και η ζωή της εντελώς, όπως και η καθημερινότητα των ακροατών του σταθμού με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Η αντίδραση της Ελίνας Παπίλα όταν ρωτήθηκε για την αντικατάσταση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε κάνει προ μηνών η Ελίνα Παπίλα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, που πλέον κάνει δίδυμο με τον Θανάση Πασσά, ρωτήθηκε για τον άλλοτε στενό συνεργάτη της στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, τον Γιώργο Καρτελιά.

Ο ίδιος κάνει πλέον εκπομπή στο ραδιόφωνο με νέα συμπαρουσιάστρια, τη Μαρία Μπούτσικα. «Δεν τον έχω ακούσε», αρκέστηκε στο να πει.

«’Είναι όλα τέλεια όταν έχουμε την υγεία μας», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα φεύγοντας από την τηλεοπτική κάμερα.


Πηγή