Survivor All Star spoiler 28/2: Μας… κόβουν τα σπουδαία πλάνα του σκηνοθέτη! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Survivor


Survivor All Star spoiler: Η αγωνία στο Survivor All Star κορυφώνεται, αφού φτάνουμε στην τελευταία ασυλία της εβδομάδας και αναμένεται να μάθουμε το ποιοι παίκτες είναι αυτοί, που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.


Διαφ.


Εδώ και αρκετό καιρό, άπαντες οι παίκτες έχουν καταλάβει, ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στο ριάλιτι επιβίωσης, με τη θέση τους να είναι επισφαλής κάθε στιγμή στο παιχνίδι, οφείλοντας να παλεύουν για αυτή.

Αυτό είναι κάτι, που έχουμε διαπιστώσει από την πρώτη μέρα της επιστροφής του ριάλιτι, με κάθε εβδομάδα να μας επιφυλάσσει ανατροπές, είτε με τις αποχωρήσεις από αυτό είτε με τις νέες εισόδους, που προκαλούν αναταραχές στις δύο παραλίες και κόντρες άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους.

Survivor All Star: Οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το απόγειο της δράσης και της αγωνίας πλησιάζει, αφού ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει το ποιος πρόκειται να... διακόψει τη δίαιτα της καρύδας και να μαζέψει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στην Ελλάδα, με τις τελικές υποψηφιότητες να κρίνονται ύστερα από τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Οι νικητές της τελευταίας ασυλίας, όπως μαθαίνουμε, θα είναι οι Μαχητές, οι οποίοι θα στείλουν τους Διάσημους στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη είναι οι δύο τελευταίες παίκτριες προς αποχώρηση δίπλα στην Χριστίνα Κεφαλά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, κάτι που σημαίνει πως κινδυνεύουμε να... χάσουμε πλάνα του γίγαντα του σκηνοθέτη, αν φύγει μια από τις πρώτες τρεις.


Πηγή