Survivor All Star spoiler 28/2: Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτή η ομάδα παίρνει την τελευταία ασυλία – Survivor


Survivor All Star spoiler: Και ο… πόλεμος καλά κρατεί στον Άγιο Δομίνικο, με την ίντριγκα στο Survivor All Star να αποτελεί το βασικό του συστατικό και την τελευταία ασυλία να πλησιάζει, σημαίνοντας και το σύνθημα για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.


Διαφ.


Η αλήθεια είναι, ότι Μαχητές και Διάσημοι έχουν έρθει σε μεγαλύτερη ισορροπία από τη μέρα, που έγιναν οι τελευταίες προσθήκες στις δύο παραλίες. Τα τρία κορίτσια της κόκκινης ομάδας, δηλαδή η Ελευθερία, η Ευρυδίκη και η Χριστίνα, είναι γνωστό από παλιότερα πως δεν είναι και οι καλύτερες παίκτριες, με την Τζο, τον Νικόλα και τον Παναγιώτη να αποτελούν σαφή ενίσχυση για τους «Μπλε», κάτι που έχει αλλάξει τα δεδομένα μαζί και με την έλευση του Πιλίδη.

Survivor All Star trailer 28/2: «Πουλάτε τη μάνα και τον πατέρα σας...» - Χάος για Μαχητές και Διάσημους πριν από την ανακοίνωση του Λιανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 28/2: «Πουλάτε τη μάνα και τον πατέρα σας...» - Χάος για Μαχητές και Διάσημους πριν από την ανακοίνωση του Λιανού

Κάπως έτσι, οι Μαχητές έχουν δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο αγωνιστικά, αν και οι Διάσημοι αντέχουν με ορισμένους κορυφαίους παίκτες τους, όπως είναι ο Σάκης Κατσούλης, αν και το σίγουρο είναι πως βλέπουμε πια πολύ πιο οριακές μάχες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει την τελευταία ασυλία

Με αυτό τον τρόπο και ύστερα από τις πρώτες δύο υποψηφιότητες της Χριστίνας Κεφαλά και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, έχουμε μπροστά μας άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας. Εκεί, όπου θα φανεί το ποια ομάδα θα επιβαρυνθεί περισσότερο με υποψηφίους, άρα θα κινδυνεύει αντίστοιχα να χάσει κάποιο μέλος της στην επικείμενη ψηφορορία του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η μπλε ομάδα καταφέρνει να κερδίσει και αυτό το αγώνισμα, αναγκάζοντας τους Διάσημους να ψηφίσουν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού, που αναμένεται αγωνιώδες.


Πηγή