Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου; – Ζώδια


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;


Διαφ.


Φύγε μακριά: Τα 3+1 ζώδια που γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν θυμώνουν

Survivor spoiler 12/03: Έχει ζητήσει 3 φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς! Τον κρατάει με το ζόρι η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 12/03: Έχει ζητήσει 3 φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς! Τον κρατάει με το ζόρι η παραγωγή

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ωθεί να ακολουθήσεις άφοβα και χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε κάθε δράση σου, αλλά διατηρώντας οπωσδήποτε και την ωριμότητα, όπως και την λογική σου! Μαντεύεις με ευκολία τις προθέσεις των γύρων σου, κατανοείς καλύτερα ορισμένες καταστάσεις και παίρνεις σπουδαίες και ωφέλιμες αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ευνοεί αρκετά και θα σου χαρίσει άπειρες ευκαιρίες, για να κάνεις αλλαγές που επιθυμείς καιρό τώρα και να πετύχεις υψηλούς στόχους! Μπορείς να αναμένεις γρήγορες και ωφέλιμες εξελίξεις στην καθημερινότητα σου και όμορφες στιγμές με τους φίλους σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις την δυνατότητα, να εκπληρώσεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου σχέδια και να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, εξομαλύνεις κλονισμένες συγγενικές σχέσεις και βελτιώνεις στο έπακρο την εικόνα και την φήμη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, δημιουργικός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός! Ωστόσο, οφείλεις να μειώσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό, αν θέλεις να αποφύγεις λάθη και λεκτικές γκάφες! Είσαι αγαπητός και δημοφιλής, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, ώστε να πετύχεις υψηλούς στόχους!

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

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, διεκδικείς με σοβαρότητα, θέληση και δυναμισμό τους προσωπικούς σου στόχους και τις βαθιές σου επιθυμίες! Χρησιμοποιείς το εύστροφο μυαλό σου, όπως και την ενισχυμένη διορατικότητα σου, για να πετύχεις την υλοποίηση των σχεδίων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα πρέπει να αναμένεις μπερδέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που θα σου φέρουν σύγχυση και αβεβαιότητα! Ίσως ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι εμπιστεύεσαι, σήμερα να σε απογοητεύσουν, αλλά να ξέρεις πως όλο αυτό θα είναι παροδικό!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά και λαμπερός, γεμάτος επικοινωνιακή γοητεία! Καταφέρνεις, λόγω κάποιων συγκυριών και καταστάσεων που προκύπτουν, να αρπάξεις τις ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, είναι μία ημέρα ιδιαίτερα τυχερή και ευνοϊκή για ο,τιδήποτε θες και έχεις ως σκοπό στην ζωή σου! Είσαι περιζήτητος, δημοφιλής, εντυπωσιακός, αγαπητός και δημιουργικός! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και χαρούμενες δραστηριότητες, τώρα με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους και σου φέρονται απόλυτα τρυφερά! Ωστόσο, πιθανόν κάποια απογοητευτική συγκυρία θα έρθει, με μία υπόθεση του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και την οικογένεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους και σου φέρονται απόλυτα τρυφερά! Ωστόσο, πιθανόν κάποια απογοητευτική συγκυρία θα έρθει, με μία υπόθεση του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και την οικογένεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η ιδανική ημέρα να βγάλεις από την ζωή σου τις ανούσιες και κουραστικές κοινωνικές συναναστροφές και να περάσεις ευχάριστες και ουσιαστικές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και πραγματικά σε αγαπούν! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου ενισχύονται!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, οφείλεις να επιστρατεύσεις επιφυλακτικότητα, ωριμότητα και λογική! Ακολουθείς τυφλά την καρδιά σου και προσφέρεις αγάπη ανιδιοτελώς, αλλά ταυτόχρονα πέφτεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης και της ψευδαίσθησης, με αποτέλεσμα να έχεις απογοητεύσεις από τους άλλους ανθρώπους!


Πηγή