Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βγάζουν τουριστοσέλφις στο Παρίσι


Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βγάζουν τουριστοσέλφις στο Παρίσι


Διαφ.




Με την Φάρμα να παίζει μεταμεσονύχτια ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να πάει διακοπές στο Παρίσι

Στο Παρίσι κάνουν ολιγοήμερες διακοπές ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και όπως φαίνεται απολαμβάνουν πλήρως αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκλέψει λίγες στιγμές και να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, αφού τόσο με την πανδημία, όσο και με την εγκυμοσύνη που τους χάρισε τα όμορφα δίδυμα, είχαν ξεχάσει τι πάει να πάει να πει ταξίδι.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα τρολάρει τον εαυτό της και τον σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδη γράφοντας ένα πραγματικά επικό μήνυμα στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο instagram, προσφέροντας μας τρελό γέλιο

Όταν έχετε να πάτε κάπου οι δυο σας εδώ και 1,5 χρόνο και βγάζετε τουριστοσέλφι μπροστά από όλα τα αξιοθέατα ????♥✈

Όπως θα δείτε και εσείς φαίνεται ότι το ζευγάρι περνάει φανταστικά έχοντας αφήσει πίσω την περιπέτεια που ονομάζεται Φάρμα και μεταδίδεται πλέον στα άγρια μεσάνυχτα, αφού κανένας πλέον δεν την βλέπει.


Τα σχόλια πάντως αν και πολλά δεν είναι και πολύ υπέρ τους, αφού πολλοί τους κατηγορούν ότι θα έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους μιας και στον πλανήτη έχουμε πόλεμο.

Τώρα εμείς σε αυτό δεν θα συμφωνήσουμε, αφού έτσι και αλλιώς η ζωή συνεχίζεται, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσουν οι ηγέτες του κόσμου να παίξουν με τα κουμπάκια των πυρηνικών πυραύλων!

Λέτε το ταξίδι στο Παρίσι να είναι η ευκαιρία να σκεφτεί ξανά πως θα κάνει ο παρουσιαστής ένα νέο World Party, γιατί πλέον Φάρμα τέλος και Survivor μπορεί να πάει μόνο ως βοηθός του Λιανού!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μαθαίνουμε ότι θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 με ένα ριάλιτι που θα έχει μέσα μόνο celebrities!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Πηγή: tvfreaks.gr