Η Μαλού αποκαλύπτει για τους πυροβολισμούς στο Μαρούσι: «Δούλευα και άκουσα…»


Η Μαλού αποκαλύπτει για τους πυροβολισμούς στο Μαρούσι: «Δούλευα και άκουσα…»


Διαφ.


Ασύλληπτη τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαλού στο Μαρούσι, με το αιματηρό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό.

Η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», επικοινώνησε με την Μαλού, η οποία δεν είπε πολλά πράγματα, καθώς εκείνη την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, εκείνη βρισκόταν πάνω στην πίστα και τραγουδούσε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μαρούσι: Αποκαλυπτικό βίντεο από το φονικό έξω από το κλάμπ – Όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Δούλευα και άκουσα αυτό που άκουσαν και οι υπόλοιποι. Ενημερώθηκα αργότερα. Και εγώ δεν έχω κάποια πληροφορία, οπότε δε μπορώ να πάρω θέση. Λέω αυτά που είπα στη μαμά μου και στον άντρα μου. Αυτά ξέρω προς το παρόν», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, παρέα νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο πριν από τις 4 ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού όπου τους περίμενε μια άλλη παρέα.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Τραυματίστηκε λοιπόν θανάσιμα στο λαιμό ένας 23χρονος από το μαχαίρι, ενώ ένας 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας


Πηγή