Κατάθεση ψυχής από τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Έπαθα υπαρξιακό σοκ, λέω δε γίνεται να το ζω αυτό» (video)


Κατάθεση ψυχής από τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Έπαθα υπαρξιακό σοκ, λέω δε γίνεται να το ζω αυτό» (video)


Διαφ.


Τις δύσκολες σιτγμές που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο εξομολογήθηκε ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος Μπάρκουλης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα το ανακάλυψε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο.

Η εξομολόγηση του Νίκου Μπάρκουλη για την απιστία που βίωσε

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020, ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας “ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα”», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει μάτια για άλλον η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 90 της: «Είμαι πιστή, είμαι 30 χρόνια με έναν κύριο»

Και συνέχισε: «Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ, αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει “εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες”. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μη δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας “και εγώ έκανα κάτι μαζί της”», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

«Και μου λένε αναλυτικά τι γίνεται, πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δε γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Νίκος Μπάρκουλης.


Πηγή