Ρέντη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τηλεκάρτα ο «Κοκός» όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη


Ρέντη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τηλεκάρτα ο «Κοκός» όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη


Διαφ.


Με μια τηλεκάρτα επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί ο «Κόκος» που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 31χρονο με το προσωνύμιο «Κοκός», ο οποίος φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα που έδωσε «εντολές» το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας τον περασμένο Δεκέμβριο, στου Ρέντη.

Ο κατηγορούμενους, με μια τηλεκάρτα, άρχισε να κόβει τα χέρια του, όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί για τη δολοφονία του αστυνομικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνέχεια τον έπιασε κρίση πανικού και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του.

Σημειώνεται πως τέσσερις κατηγορούμενοι, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους. Ανάμεσά τους και ο 31χρονος «Κοκός». Επιπλέον ένας, ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος φέρεται είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών στην υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Είκοσι από τους κατηγορούμενους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ανάμεσα τους και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που κρατείται προσωρινά για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού. Στην πλειονότητα των κατηγορουμένων που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Πηγή