Εξομολόγηση Λευτέρη Πανταζή: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, μεγάλωσε με τη μαμά του. Είναι Πανταζάκι…» (video)


Εξομολόγηση Λευτέρη Πανταζή: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, μεγάλωσε με τη μαμά του. Είναι Πανταζάκι…» (video)


Διαφ.


Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη (7/5).

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ αποκάλυψε ότι τη «γνώρισε» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδεικνύοντας το πώς κατάφεραν να αναπτύξουν μία στενή σχέση μετά από χρόνια, καθώς η ίδια μεγάλωνε με τη μητέρα της, Ζώζα Μεταξά.

Στην ίδια συνέντευξη, Αποκάλυψη από τον Λευτέρη Πανταζή: «Από την κούραση και την αϋπνία έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό και έχασα τη φωνή μου»

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειές του, γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε».

«Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής για την κόρη του.

«Μου είπε “Μπαμπά θέλω να δουλέψω μαζί σου”. Επειδή είναι επαγγελματίας τα κάνει όλα μόνη της. Ράβει τα κοστούμια της, διαφημίζει στην Αμερική τα προϊόντα της. Είναι Πανταζάκι», είπε ο τραγουδιστής για την συνεργασία που έχει με την Κόνι Μεταξά.


Πηγή