«Έλυσε» την σιωπή της η Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Λάλο – «Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες»


«Έλυσε» την σιωπή της η Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Λάλο – «Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες»


Διαφ.


Σαν «βόμβα» έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση για τον χωρισμό του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας στην ζωή και το θέατρο.

Από τον Μάρτιο που έγινε γνωστή είδηση οι φήμες για νέα σχέση του ηθοποιού όλο και φουντώνουν. Μάλιστα φημολογείται έντονα ότι ο Δημήτρης Λάλος είναι ζευγάρι εκτός από τον «Σασμό» και στη ζωή με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Νταλιάνη.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Λάλο

Η Έλενα Μαυρίδου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις δηλώσεις σε δημοσιογράφους προσπαθώντας να βρει και πάλι τις ισορροπίες της και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 όμως, η Έλενα Μαυρίδου, προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη από το βιβλίο «Ασκητική».

«Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τί θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαυρίδου.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάλο – Λαμπροπούλου

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time οι δυο ηθοποιοί του Σασμού είναι σε σχέση. Μάλιστα, έχουν βασιστεί και στο unfollow που έκανε στο Instagram και στους δυο η πρώην σύζυγό τους Δημήτρη Λάλου, Έλενα Μαυρίδου.

Το εν λόγω ρεπορτάζ σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 28/3 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Όπως ανέφερε επειδή δεν θέλει να κάνει κάποια ανακοίνωση – αφού στο παρελθόν την έχει “πατήσει” – αρκέστηκε στο να μεταφέρει τα όσα γράφει το δημοσίευμα.

«Πάμε σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως παρασκηνιακά. Αν περιμένετε από εμένα κάποια ανακοίνωση του στιλ “αυτό είναι το ζευγάρι της σόουμπιζ και εκτός Σασμού”, κάτι τέτοιο δεν θα το ακούσετε. Αναφέρομαι στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι και ζευγάρι εκτός του σήριαλ», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία. Θυμάστε πριν από ένα μήνα ότι χώρισε ο κύριος Νταλιάνης με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Υπάρχουν όμως πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μαζί και στο θέατρο. Φαίνεται ότι οι σχέσεις τους δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά βγαίνουν οι φήμες ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος με την Έλενα Μαυρίδου. Μετά στάθηκαν στα social media και σε ένα μπλοκ. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι η Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει τον χωρισμό κάνοντας μπλοκ τον πρώην σύζυγό της και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Σε αυτά βασίζεται το ρεπορτάζ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως υπάρχουν φήμες και σχόλια σε κλειστούς κύκλους.


Πηγή