Survivor 2024 spoiler 07/05: Πολλοί το έχουν δει λίγοι έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί – Η νέα απόφαση του Ατζούν που έφερε αναβρασμό σε Λιανό και παίκτες


Survivor 2024 spoiler 07/05: Πολλοί το έχουν δει λίγοι έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί – Η νέα απόφαση του Ατζούν που έφερε αναβρασμό σε Λιανό και παίκτες


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 07/05: Το Survivor συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι καταιγιστικές, αν και ενδεχομένως ο προγραμματισμός θα ανατραπεί και δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την αυλαία να πέφτει νωρίτερα εξαιτίας των νεότερων, που έχουν προκύψει για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αλήθεια, ότι έχει έρθει σε αρκετά δύσκολη θέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς βλέπει το παιχνίδι του να «φυλλορροεί» από άποψη παικτών, που φεύγουν και παίρνουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα για διάφορους λόγους, είτε μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού είτε εξαιτίας ανωτέρας βίας. Στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει η Αναστασία Τσέρου, για την οποία θα αναλάβει την φροντίδα της ο Τούρκος παραγωγός, σε μια σημαντική κίνηση εκ μέρους του.

Το πρόβλημα είναι, ότι με την αποχώρηση της Αναστασίας, οι παίκτες που έχουν απομείνει πια είναι δέκα και με την νέα αποχώρηση, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού, θα απομείνουν εννέα. Για να φτάσουμε, λοιπόν, στην τελική πεντάδα του Γαλατσίου θα χρειαστούν, υπό κανονικές συνθήκες, άλλες τέσσερις αποχωρήσεις, που σημαίνει ουσιαστικά μόλις έναν ακόμη μήνα διαμονής στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες. Αυτό συνεπάγεται και τέλος των γυρισμάτων με επιστροφή στην Ελλάδα τον Ιούνιο, ενώ η τελική φάση διεξάγεται κανονικά στις αρχές Ιουλίου.

Survivor 2024 spoiler 07/05: Η προσπάθεια Ατζούν και παραγωγής να… εξομαλύνουν την κατάσταση

Ο Ατζούν ψάχνει ακόμη τη λύση στο πρόβλημα, αλλά προς το παρόν έχει πάρει μια πρώτη απόφαση. Όπως θα έχετε ενδεχομένως προσέξει, το Survivor τον τελευταίο καιρό δεν έχει παρουσιάσει trailer αμέσως μετά τα τελευταία επεισόδια και αργεί χαρακτηριστικά, κάτι που φυσικά έχει σχέση με μια ενημέρωση της παραγωγής στον Γιώργο Λιανό στους παίκτες.

Υπό τον φόβο, συγκεκριμένα, νέων αποχωρήσεων και θέλοντας να κλείσει το ριάλιτι με όσο λιγότερες απρόσμενες απώλειες στο φινάλε, για να πάει όσο γίνεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η παραγωγή έχει αποφασίσει να ξεκινά πιο αργά και να μη βιάζεται να ολοκληρώνει τα γυρίσματα, κάτι που ως συνέπεια έχει να εμφανίζεται και πιο αργά το trailer.

Με λίγα λόγια, αν το απόγευμα της ημέρας του επεισοδίου βγαίνει το trailer, τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί σταδιακά μέχρι το πρωί της ίδιας ημέρας. Μέχρι την επεξεργασία των πλάνων χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη, με αποτέλεσμα το trailer να προβάλλεται αργότερα στον ΣΚΑΪ, ελπίζοντας πως, τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο, οι τελευταίες μέρες στο νησί θα κυλήσουν πιο ομαλά.


Πηγή