Survivor 2024 spoiler 07/05: Ολική επαναφορά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία


Survivor 2024 spoiler 07/05: Ολική επαναφορά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 07/05: Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη στο Survivor. Οι ανατροπές είναι διαρκείς και στο τελευταίο επεισόδιο το διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά, βλέποντας πράγματα που δεν περιμέναμε και με τις εξελίξεις να δείχνουν, ότι μάλλον οδεύουμε πιο σύντομα προς το Άλσος Βεΐκου.

Η Αναστασία Τσέρου αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης και το έκανε μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τις δέκα εβδομάδες, όπου αναμφίβολα άφησε και το δικό της στίγμα στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, δέκα παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor και, όπως φαίνεται, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνουν εννέα, μετά την αποχώρηση που αναμένεται να δούμε, αφού υπήρξε κανονικά νέα υποψηφιότητα κι ας αποχώρησε εκτάκτως η Αναστασία, παίρνοντας το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Όλα αυτά σημαίνουν, μάλλον, ότι η συμβίωση των παικτών στην κοινή παραλία δε θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό ακόμη. Με το ρυθμό, που κυλά το ριάλιτι και με τις ατυχίες που έχουν προκύψει, θεωρητικά πρέπει να κρατήσει ένα μόλις μήνα ακόμη και να δούμε την τελική φάση στο Γαλάτσι μέσα στον Ιούνιο, ενώ την είχαμε συνηθίσει στις αρχές Ιουλίου.

Survivor 2024 spoiler 07/05: Το νέο αγώνισμα ασυλίας και η ομάδα που επικρατεί

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πράγματα, που θα διαπιστώσουμε πολύ σύντομα το κατά πόσο ισχύουν. Η καθημερινότητα συνεχίζεται κανονικά και η μπλε ομάδα στο τελευταίο επεισόδιο, παρότι ολιγομελής και με μόλις μία γυναίκα έκανε την φοβερή ανατροπή, επικρατώντας της κόκκινης και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ήδη να δημιουργεί ένα δυνατό δίδυμο στον… τάκο με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με ένα νέο αγώνισμα να ακολουθεί.

Ποια ομάδα, ωστόσο, θα πάρει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας; Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, η μπλε ομάδα έχει την ψυχολογία και δεν αποκλείεται και πάλι να… συντελέσει το θαύμα, ειδικά αν δούμε τη Σταυρούλα να αγωνίζεται κανονικά, καθώς η δική της παρουσία σημαίνει «λεφτά στην τράπεζα» για τους συμπαίκτες της στη συλλογή νικών.


Πηγή