Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες» – Οι σκέψεις του για τη θρησκεία και την οικογένειά του στο μέλλον


Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες» – Οι σκέψεις του για τη θρησκεία και την οικογένειά του στο μέλλον


Διαφ.


Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του Alpha, «Αυτοψία».

Δείτε επίσης: Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πλάνο του στην πολιτική, για τον στόχο που έχει το κόμμα για τις Ευρωεκλογές, για τη διαγραφή του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπανώτα, για την πίστη του αλλά και την οικογένεια που θα ήθελε να αποκτήσει στο μέλλον με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη για την πολιτική και τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα σχέδια του στην πολιτική. ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Στην συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της Νέας Δημοκρατίας και είναι πολύ περήφανος για αυτό, καθώς είναι και το πρώτο άμεσο ευρωψηφοδέλτιο στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Όσο για το ζήτημα με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε δηλώσει πως «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», ο ίδιος απάντησε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

Δήλωσε πως η απόφαση που πήρε για τη διαγραφή του κ. Παπανώτα ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες του και αναρωτίεται γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρατάει στο ευρωψηφοδέλτιό του «μήτρα» του Κασιδιάρη, « ο οποίος δεν ξέρει αν θα με αποκαλέσει ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι απέδειξε πως η στάση του προκατόχου του στο Συνέδριο, η οποία τον είχε πληγώσει, έχει ξεπεραστεί.

Τόνισε πως πριν τις Ευρωεκλογές σκοπεύει να παρουσιάσει τα περιουσιακά του στοιχεία,υπεραμυνόμενος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, για την οποία είπε ότι ξεκίνησε από το μηδέν.

Ερωτηθείς για το πολιτικό σύστημα, είπε πως είναι πιο βρόμικο από όσο πίστευε: «Καιρός να υπάρχει αξιοκρατία στην πολιτική του τόπου μπας και δούμε άσπρη μέρα».

Σε ερώτημα για τις πολιτικές του φιλοδοξίες είπε ότι επιθυμεί «δύο θητείες, ώστε να εφαρμόσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, να ενώσουμε όλη την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε, να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα. Δεν πιστεύω στην επ’ άπειρο δραστηριότητα στη πολιτική. Δεν θα είμαι πάντα πολιτικός, πιστεύω στην ανανέωση. Σε ένα χρονικό διάστημα μίας οκταετίας μπορεί κανείς να κάνει πολλά κακά όπως γίνονται αυτή την στιγμή και πολλά καλά. Δεν είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι γεννήθηκαν για να κυβερνήσουν, θέλω να είμαι χρήσιμος και να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό».

«Είμαι θρήσκος και πιστεύω στα θαύματα» – Η άποψη του για τη θρησκεία

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του για τον σταυρό, που σχημάτισε το λάδι στη βάπτισή του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει ό,τι θέλει να πιστεύει, αρκεί να είναι σύννομο και ηθικό», ενώ παραδέχτηκε ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης.

«Το Πάσχα είναι για μένα μία περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η φράση του κυρίου Μητσοτάκη περί εισαγόμενου αρχηγού, πείραξε την ομογένεια.

«Θα ήθελα να υιοθετήσω παιδιά μέχρι τα 40 μου» – Πως επιθυμεί την οικογένειά του μελλοντικά

Τέλος, μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο.

«Θα ήθελα μέχρι τα 40», λέει.

Επίσης, είπε, πως στο σπίτι μαγειρεύουν και οι δύο.

«Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω μία κλήση στο τηλέφωνο όσο το κάνω αυτό. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι και η φύση».


Πηγή