Μίλησε για τον έρωτά της με μία λέξη η Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή αγκαλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο που «έριξε» το Instagram


Μίλησε για τον έρωτά της με μία λέξη η Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή αγκαλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο που «έριξε» το Instagram


Διαφ.


Πολλοί ήταν οι διάσημοι που κατέκλυσαν με πασχαλινές ευχές τα social media το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Άλλοι με τις οικογένειές τους, άλλοι με τους φίλους τους εξέφρασαν δημόσια τις ευχές τους για «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» στους ακολούθους τους.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας με ανάρτησή του στο Instagram είπε ευχαριστώ για τις ευχές με αφορμή την ονομαστική του εορτή σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (6/5) με ένα βιντεάκι από την πασχαλινή του απόδραση στη Τήνο.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (6/5), και ενώ απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την επιστροφή της στα πλατό, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή της φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά και χαμογελαστό, με την παρουσιάστρια να σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης τη λέξη «Αγάπη». Όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία «έριξε» το Instagram, με τα likes και τα σχόλια αγάπης από φίλους και συνεργάτες να παίρνουν φωτιά.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να δημοσιεύσει κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, αφού ακόμη και στον αέρα της εκπομπής της δεν προχωρά σε προσωπικές αναφορές, προτιμώντας να κρατά την ιδιωτική της ζωή πιο προστατευμένη.


Πηγή