Συγκίνηση για την Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Θεέ μου σε παρακαλώ…»


Συγκίνηση για την Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Θεέ μου σε παρακαλώ…»


Διαφ.


Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, καθώς ο γιος τους γίνεται 9 ετών.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ηθοποιός τη Δευτέρα του Πάσχα προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram για τον μικρό Δημήτρη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του.

Στο post της, ανέβασε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου τον έχει νεογέννητο στην αγκαλιά της κι έγραψε: «9 Μαΐου 2015 “Θεέ μου σε παρακαλώ να τον έχεις πάντα γερό, άξιο και αγαπημένο”. Και τα χρόνια περνάνε και εσύ ομορφαίνεις όλο και περισσότερο και πιο πολύ στην ψυχή σου … Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που είσαι κοντά μου για την ζωή μου εννέα ολόκληρα χρόνια…».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” (video)

To «Θα βρεις τον δάσκαλο σου» ήταν και παραμένει μίας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, όπως αποδεικνύει και η συνεχής προβολή της σε επανάληψη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» μίλησε για τη σειρά που άφησε εποχή και ξεσήκωσε τα… νεανικά πλήθη, ενώ διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα. Παράλληλα, δείτε τι είπε η ηθοποιός πρόσφατα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο γεγονός ότι μία μαθήτρια ερωτεύτηκε τον δάσκαλο της και πολλά παιδιά ταυτίστηκαν με αυτό. Από τη συνεργασία μου με τον Μάριο Αθανάσιου θυμάμαι τα γέλια μας, εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα δεν μπορούσαμε να παίξουμε», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αμοιβές των ηθοποιών στην συγκεκριμένη σειρά αλλά και για τα συναισθήματα της για την συμμετοχή της.

«Ο κόσμος με ρωτούσε αν τελικά η Μαρίζα θα παντρευτεί τον Ποντίκη. Ως πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καλά, το κανάλι δεν πίστευε την σειρά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα ως πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αποκάλυψε δε, ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό!

«Mε έπιασε ένας πόνος στο στομάχι πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολιόταν με το πρόβλημα μου άλλα ήθελε να μάθει τί θα γίνει στη σειρά» είπε με ειλικρίνεια αλλά και αρκετή δόση χιούμορ.

«O ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο. Η πιο συγκινητική στιγμή στην σειρά ήταν το τελευταίο γύρισμα, ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».


Πηγή