72 ώρες «θρίλερ» από την Χριστίνα Σούζη – «Μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων…» (video)


72 ώρες «θρίλερ» από την Χριστίνα Σούζη – «Μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Με γενική ηλιοφάνεια και κατα τόπους βροχές από το απόγευμα και μετά θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (26/4), σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή (26/4) γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα μόνο στα βόρεια και βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο έως 22-23 βαθμούς Κελσίου κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος το Σαββατοκύριακο γενικά αίθριος καιρός και μόνο το Σάββατο το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά, θα σημειωθούν τοπικές μπόρες, ενώ οι άνεμοι θα είναι βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας την Παρασκευή (26/4)

Στην Θεσσαλία αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή